Hilmi Öksüz: "Yıldırım, yabancı sınırının kaldırılmasını istiyor"

Karrrrışşşşmaaa.. Bendeee:cool:

Bişi bildiğimden değil hislerim kuvvetli:cool:

ivInkrMLKsvCI.gif

elleri mahkum. yokluktan kesimal gibi bir mali bile affettiler. aslinda sampiyon olduktan sonra inler, ömer, tasci, onur, töre, derdiyok gibi yerlileri toplayip ulan simdi de ben istemiyorum diyeceksin. bjk ve fb de mal gibi kalacak ortada.

Yerli oyunculara yatırım yaptık ya onun bunun çocuğu hemen çark etti. Işi gücü Galatasaray olmuş itin. Böyle namert şerefsiz bi adam görmedim

başına tuğlamı düşmüş yoksa UEFA'dan yediği şike cezası 2 sezon sonra bitiyor diye mi

Yazık koskoca türk futbolu bir şikecinin ağzına bakıyor

Buna bizde dahiliz

Ulu başkan ya inecek ya gidecek diyordu

Görüyoruz

vaybe fener istiyorsa oluyor adalete bak aziz bey adalete 17 takım istiyor ama febeşin istemesine bakıyoruz

bu ne ulan yıldırım onay vermişmiş yıldırım kim ki onay veriyo sanki her halt ona bağlıymış gibi

kadroda en az 5 altyapidan yetismis oyuncu sarti bulunsun, yabanci serbest olsun.

Olaya bak ya şikeci pislik herif isterse olacak istemezse olmayacak.

kadroda en az 5 altyapidan yetismis oyuncu sarti bulunsun, yabanci serbest olsun.

Imza + bu sayıyı kademeli olarak 8e kadar cıkartıla bilirler.

24 kişilik kadroda 2014-15 sezonundan itibari ile en az 5 alt yapıdan yetişmiş türk vatandışlı oyuncu olmalı.

2015-16 ise 6 , 2016-17 ise 7 ve 2017-18 sezonu itabari ile sabit 8.

Olay bukadar basit

acaba sow webo emenike ve meirelesin aynı anda sakatlanmasıyla ilgili bişey olabilirmi ya da Galatasarayın bu kadar genç oyuncu almasıyla!

Bu sefer de biz karsi cikalim, yerli kontenjanini duzelttik sayilir, onlar dusunsun bu sefer.

ya akıllı olsalarbir çok çözümü var git milli takımda şukadar maç yapmış olmalı zorunlulugu getir yada deki kadrondaki 5. yabancı oyuncudan sonrası 22 yaş altı olmak zorunda de veya 6 yabancıdan sonra ilk 18 de her yabancı için bir tane altyapından yerli oyuncu bulundurcaksın de bir sürü sistem üretilebilir ama en saçması suan yapılan milyon euroların tribünlerde oturması

Okadar yatirim yapip turk gencleri toplayalim sonra degissin? yok daha neler

Abicim sınır mınır olmayacak sadece altyapıya yatırım yapma şartı koyacaklar bu kadar. Atıyorum her sene gelirinin %5'ini altyapı tesisleşmesine vs harcayacaksın.

Geri
Üst Alt