Hiroki Ito, Bayern Münih'te

Elimizde davinson ve Nelson var. Kapımızı calsalardi birşeyler yapardık. Bu bonservisi edecek kadar iyimiydi bu capon
Bundesliga'nin en iyi stoper performanslari arasindaydi gectigimiz sezon. Zaten serbest kalma bedeli varmis onu odeyip almislar direk.

min je ile beraber iki capon stoperi oldu bunlarin simdi

ikisine beraber 70-80 milyon bonservis gömdüler sanirim

rezillik

1718265450350.webp

Nelsson, Sanchez ve Apo gibi stoperleri görmezden gelip Japon'a para basmak neyse devre arası veririz bir stoper bunlara ...

Koreli
Japon
Bir tane de Çinli alın tamam.

Upamecano da stoper için herşey var ama birşey eksik, o olmadımı gerisi boş. Bu Jsponda o eksik se yine boş transfer.

tertemiz bir is yapti bayern tarafi . lig den alinabilecek en net oyuncu idi nazarim da. bir digeri levarkusen'li *tah olabilir. tek hakkim olsa -ben ito'yu secerdim.

kanimca , ito - bundesliga nin son 2 sezondaki en iyi bir kac defans oyuncusundan biri idi . bu baglam da nacizane listem de ilk 2 de.

daha once bir kac kez belirtmistim.
tek duze bir tipoloji degil kendisi. sol stoper ve sol bek de ayni verimi alabilecegin derinlikli ve kalite de bir skalasi mevcut.

dahasi nedir dersen , kendisini j2 donemi scout gozlem takibi yaparken, potansiyeli dolayli > milli takimdan rakibi tomiyasu nun da uzerine cikacagini dusunuyordum. . .

kanimca salt japon futbolu ozelinde bugune dek cikan en kompakt ve en kaliteli oyunculardan kendisi.

bu sezon izlediklerim den yola cikarsam -kendisinin -
bu sezon kulup baz'in da hafizam yaniltmiyorsa 2 mac kotu gecmistir gerisi nazarim da bariz gecer not almistir . bu oran bile ne denli potansiyel ve kumas da bir oyuncu olduguna da ayna gibi -nacizane gozlemim ozelinde.

velhasil - bu ucret kanimca makul . bu miktara 2 bolge de ayni randimani verebilecek , milli takim oyuncusu, alman ligi icerisin den formda bir sezon gecirmis takimin(2.bitirdiler) en basarili oyuncularindan olmasi, ligin ve avrupa genelinin en saglam *scout bireylerin den olan *elmas goz'un kendisini vaktin de bulmasi referans olmasi , bireysel istikrarli kompakt performansi ve daha nice noktalar baglamin da
-tarafim adina bayern icin win win bir transfer oznesi.hiroki ito .

saygi ve selamlar.

Bizde böyle transfer yapmaliyiz. Mislintat herifi 2. Japon liginden 100 bin + 400 bin opsiyonla Stuttgarta getirmisti. Genis kadro icin alinmisti ama herif makine gibi biri cikti

Geri
Üst Alt