tertemiz bir is yapti bayern tarafi . lig den alinabilecek en net oyuncu idi nazarim da. bir digeri levarkusen'li *tah olabilir. tek hakkim olsa -ben ito'yu secerdim.
kanimca , ito - bundesliga nin son 2 sezondaki en iyi bir kac defans oyuncusundan biri idi . bu baglam da nacizane listem de ilk 2 de.
daha once bir kac kez belirtmistim.
tek duze bir tipoloji degil kendisi. sol stoper ve sol bek de ayni verimi alabilecegin derinlikli ve kalite de bir skalasi mevcut.
dahasi nedir dersen , kendisini j2 donemi scout gozlem takibi yaparken, potansiyeli dolayli > milli takimdan rakibi tomiyasu nun da uzerine cikacagini dusunuyordum. . .
kanimca salt japon futbolu ozelinde bugune dek cikan en kompakt ve en kaliteli oyunculardan kendisi.
bu sezon izlediklerim den yola cikarsam -kendisinin -
bu sezon kulup baz'in da hafizam yaniltmiyorsa 2 mac kotu gecmistir gerisi nazarim da bariz gecer not almistir . bu oran bile ne denli potansiyel ve kumas da bir oyuncu olduguna da ayna gibi -nacizane gozlemim ozelinde.
velhasil - bu ucret kanimca makul . bu miktara 2 bolge de ayni randimani verebilecek , milli takim oyuncusu, alman ligi icerisin den formda bir sezon gecirmis takimin(2.bitirdiler) en basarili oyuncularindan olmasi, ligin ve avrupa genelinin en saglam *scout bireylerin den olan *elmas goz'un kendisini vaktin de bulmasi referans olmasi , bireysel istikrarli kompakt performansi ve daha nice noktalar baglamin da
-tarafim adina bayern icin win win bir transfer oznesi.hiroki ito .
saygi ve selamlar.