Üye Görüşü Hoca Değişirken Yaklaşan Tehlike!

Güzel bir metin yazın kulübü faks yağmuruna tutalım. Bu arada Prandelli gönderilince tazminatını kim ödeyecek?

Mustafa Denizli'den aman uzak duralım. Sneijder'i yollar yüzde yüz eminim. Selçuk ve Burak'ın yeri garanti olur

Full temizlik şart artık. Komple. Çok çok ağır sözleşmeler var, işimiz çok zor. Ama en azından 7-8 oyuncu ile hemen şimdi yollar ayrılmalı. Kadro dışı falan değil, direk sözleşme fesh edilmeli. Selçuk ve Burak'ın sözleşmeleri inanılmaz ağır, muhtemelen bunu yapamayacağız. Ama en azından Veysel, Yiğit, Engin, Yasin, Pandev, Yekta gibi muhtemelen her hezimet sonrası barlara akan , paralar içinde yüzen yüzsüzlerle yollar ayrılsın. Tiksiniyorum hepsinden, en çokta kankalardan. İğreniyorum sizden. Onur yoksunu yetenek fakirleri

Kendilerini vazgeçilmez zanneden isimlerin sözleşmeleri feshedildi mi diğerleri için de büyük gözdağı olur. Sezon sonu da yaparsın toptan temizliğini..

Ama maalesef böyle bir yönetim görünürde yok, olması da çok zor zaten mevcut sözleşmeler ve mali durum göz önüne alınınca..

Geri
Üst Alt