Üye Görüşü Hoca Kim Olsun? Söz Taraftarın...

Hocamız kim olsun

• ersun

Oy: 45 26,5%
  • hikmet

Oy: 18 10,6%
  • denizli

Oy: 12 7,1%
  • yılmaz vural

Oy: 16 9,4%
  • ertuğrul sağlam

Oy: 8 4,7%
  • tuchel

Oy: 24 14,1%
  • luce

Oy: 24 14,1%
  • laudrup

Oy: 8 4,7%
  • diğer

Oy: 15 8,8%

• Kullanılan toplam oy
    170
  • Anket kapatılmış .
Ersun bizde başarılı olamaz ayrıca.Fener'de Sow'la Emenike'yle götürdü işi.Gelsin bakalım Selçuk'la Burak'la görürüz Ersun'u.

Türk gelmesin bence selcukla buragi kesemez.
Almanyadan kim olursa razıyım
İskandinav bile olsun isterim.

Mal bir Turk olmasin da, hemen yabancilari gonderip Selcuk ve Burak i destekliyorlar. Suc onlarin degil, yabancilarda !!

Boyle mal beyinlileri kulubde gormek istemiyorum, bitane dogru duzgun bir Alman getirsinler isimizi gorur..

Dogru duzgun almanın suan ne isi var bizde? Suan kadrosundan yonetimine boka saplanmısız. Avrupalı iyi bir hoca suan mumkunatı yok bizi tercih etmez. Sezon sonu olsa yine neyse sezon ortasındayız birde.

Oyle Mancini gibisini bulamayız birdaha

Tucheli unutun gelsede is yapamaz kotu adam oldugundan degil tamamen yerliler ule alakali! Yahu siz burakla selcugun 40 yasindaki adami adam yerine koyucaginimi saniyorsunuz? Ustune sadece bunlarla sinirli degil cogu boyle " yahu adam abim yasimda bana firca atmaya kalkiyo hadi ordan baksin isine" evet hepwinin kafa yapisi bu, yerlilerin!! Yabanci siniri kalkmaran isimiz cok ama cok zor.

beyler istediğiniz tüm özellikler tek hocada mevcut o da Tolunay Kafkas !!!

Ersun'dan önce Avcı var, hatta Tugay var, hatta Hagi var.

Bu takımı FB'li değil GS'li hoca kurtarır.

Profesyonellikten çok ruha, GS ruhuna ihtiyacımız var.

Hagi gelirse muhtemelen ilk 10 a giremeyız bu kadroyla. Hagi sneijderi falan yedege ceker. Zamanında misimovici ısrarla oynatmadı

Ersun'dan önce Avcı var, hatta Tugay var, hatta Hagi var.

Bu takımı FB'li değil GS'li hoca kurtarır.

Profesyonellikten çok ruha, GS ruhuna ihtiyacımız var.

Yahu yapmayın ne ruhu, artık profesyonellik zamanı. Dünyada ruh mu kaldı? Sneijder 40 yıllık Galatasaraylı mı ki Galatasaraylı olduklarını söyleyen yerlilerden daha çok yırtınıyor?

şampiyon olmak istiyosak yabancı hoca gelmemesi lazım (eğer mancini geri dönmeycekse)
ligi oyuncuları tanıyan bir hoca lazım yoksa yabancı takımı tanıyana kadar lig biter

(F.T. 4 maçlığına çalıştırsın :D )

trt3 açın sergen var çok iyi konuşuyor bence o olmalı sonuçta 2000 ruhunda vardı.. iyi analiz ediyor

kesinlikle yabancı olmamali şuan en iyi seçenek ersun yanal

Yahu yapmayın ne ruhu, artık profesyonellik zamanı. Dünyada ruh mu kaldı? Sneijder 40 yıllık Galatasaraylı mı ki Galatasaraylı olduklarını söyleyen yerlilerden daha çok yırtınıyor?

Bu iş teknik taktik boyutunu çoktan aşmış durumda.

O da lazım tabi ki ama acilen GS ruhunu tekrar kazanmak zorunda. Onu da FB'li Ersun'un yapabileceğini zannetmiyorum.

Avcı mesela, milli takımda eleştirdiğimiz adam. Bugünün skorundan bağımsız söylüyorum, dün de yazmıştım. Şu an için en uygun isimdir bana göre.

Altyapılardan itibaren GS'yi tanıyan, o bilinci kazanmış, profesyonellikten öte aynı zamanda taraftar. Böyle zor bir dönemde o yükü kaldırabilir. Profesyonelliğin tükendiği noktada bir çıkış noktası bulabilir, umarım anlatabilmişimdir.

İlla teknik taktikse orada da Ersun'dan geri kalır yanı yok aslında.

Son düzenleme:
Dogru duzgun almanın suan ne isi var bizde? Suan kadrosundan yonetimine boka saplanmısız. Avrupalı iyi bir hoca suan mumkunatı yok bizi tercih etmez. Sezon sonu olsa yine neyse sezon ortasındayız birde.

Oyle Mancini gibisini bulamayız birdaha
Suanda sezon basladigi icin zor evet, sezon sonu bu isler daha kolay. Ama yinede denemeleri lazim, yoksa ya Hikmet, ya Mustafa gelecek..

Ersun köstebek.
Denizliyi duydunuz.
luce gelmez.
Transfer olmayacagi için Laudrup ve Tuchelden yana degilim. Bu adamlari getirip eldeki kadroyu vermek olmaz.

Ertugrul ve Abdullah degerlendirilebilir. Tolunay ve Carlosta güzel top oynatiyorlar. Benim için TD'nin projesi önemli. Ne vaad ediyor bize, bilsekte ona göre seçsek.

Bu iş teknik taktik boyutunu çoktan aşmış durumda.

O da lazım tabi ki ama acilen GS ruhunu tekrar kazanmak zorunda. Onu da FB'li Ersun'un yapabileceğini zannetmiyorum.

Avcı mesela, milli takımda eleştirdiğimiz adam. Bugünün skorundan bağımsız söylüyorum, dün de yazmıştım. Şu an için en uygun isimdir bana göre.

Altyapılardan itibaren GS'yi tanıyan, o bilinci kazanmış, profesyonellikten öte aynı zamanda taraftar. Böyle zor bir dönemde o yükü kaldırabilir. Profesyonelliğin tükendiği noktada bir çıkış noktası bulabilir, umarım anlatabilmişimdir.

İlla teknik taktikse orada da Ersun'dan geri kalır yanı yok aslında.

Ersun'un taktiksel kapasitesi konusunda iddialı değilim ama beni cezbeden 2-3 özelliği var ve bu da eğer Alman gelmeyecekse o gelsin noktasına götürüyor beni.

1. 4-2-3-1'e yakın sistemleri kafasında düşünmesi. Fener'de en ideal oyunu oynattı 4-3-3 ile ama Sneijder gibi birisi yoktu orada.
2. Sow-Emenike-Caner gibi adamlara geçen sezon gerektiğinde ayarı verecek kadar, Hakan Şükür'ü Milli takımdan kesecek kadar( doğru yanlış tartışılır belki) cesur.
3. Sene başında Fener içindeki Aziz'in adamlarının(Gökhan-Volkan-Selçuk-Emre-Bekir vb.) kurbanı olmasının sebebi bilimsel ve yoğun çalışma temposu

Yani bizdeki sistem sorununu da, yerlilerin kalitesizliği sorununu da çözebilecek adam gibi geliyor. Denizli yabancı düşmanı belli. Tolunay kadar üslup sorunu olan, gittiği her takıma 9 kişi savunma yaptıran adam azdır. Avcı ise karizmasını toplama sorunu yaşıyor. Selçuk'u o da kesebilir ama şu an CV'si tepkiye çok açık.

Geri
Üst Alt