Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.146
- 24.859
- 3.198
Ersun bizde başarılı olamaz ayrıca.Fener'de Sow'la Emenike'yle götürdü işi.Gelsin bakalım Selçuk'la Burak'la görürüz Ersun'u.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mal bir Turk olmasin da, hemen yabancilari gonderip Selcuk ve Burak i destekliyorlar. Suc onlarin degil, yabancilarda !!
Boyle mal beyinlileri kulubde gormek istemiyorum, bitane dogru duzgun bir Alman getirsinler isimizi gorur..
Ersun'dan önce Avcı var, hatta Tugay var, hatta Hagi var.
Bu takımı FB'li değil GS'li hoca kurtarır.
Profesyonellikten çok ruha, GS ruhuna ihtiyacımız var.
Ersun'dan önce Avcı var, hatta Tugay var, hatta Hagi var.
Bu takımı FB'li değil GS'li hoca kurtarır.
Profesyonellikten çok ruha, GS ruhuna ihtiyacımız var.
trt3 açın sergen var çok iyi konuşuyor bence o olmalı sonuçta 2000 ruhunda vardı.. iyi analiz ediyor
Yahu yapmayın ne ruhu, artık profesyonellik zamanı. Dünyada ruh mu kaldı? Sneijder 40 yıllık Galatasaraylı mı ki Galatasaraylı olduklarını söyleyen yerlilerden daha çok yırtınıyor?
Suanda sezon basladigi icin zor evet, sezon sonu bu isler daha kolay. Ama yinede denemeleri lazim, yoksa ya Hikmet, ya Mustafa gelecek..Dogru duzgun almanın suan ne isi var bizde? Suan kadrosundan yonetimine boka saplanmısız. Avrupalı iyi bir hoca suan mumkunatı yok bizi tercih etmez. Sezon sonu olsa yine neyse sezon ortasındayız birde.
Oyle Mancini gibisini bulamayız birdaha
fenerliler bile ersun ilk 11 e en önce selçuk ve burağı koyar diyo.artık komik oluyosunuz ne ersunu.
Bu iş teknik taktik boyutunu çoktan aşmış durumda.
O da lazım tabi ki ama acilen GS ruhunu tekrar kazanmak zorunda. Onu da FB'li Ersun'un yapabileceğini zannetmiyorum.
Avcı mesela, milli takımda eleştirdiğimiz adam. Bugünün skorundan bağımsız söylüyorum, dün de yazmıştım. Şu an için en uygun isimdir bana göre.
Altyapılardan itibaren GS'yi tanıyan, o bilinci kazanmış, profesyonellikten öte aynı zamanda taraftar. Böyle zor bir dönemde o yükü kaldırabilir. Profesyonelliğin tükendiği noktada bir çıkış noktası bulabilir, umarım anlatabilmişimdir.
İlla teknik taktikse orada da Ersun'dan geri kalır yanı yok aslında.