Hocaya 3 Senelik Proje İçin Güveniyor musunuz?

Mert Aslan

Ulubatlı Souness
Sezon başında sözde bir yapılanmaya girdik. Nedir bu yapılanma; maaşı düşük, ileride iyi paralara satabileceğimiz yetenekli genç oyuncular. Bu 3 senenin ilkinde sadece Avrupa'da gruptan çıkabildik, ligde ilk 5'e giremezsek seneye Avrupa kupalarına maalesef ki katılamayacağız. Hem ekonomik olarak hem de oyuncuların Avrupa vitrininde yer almaması kulübü ister istemez sıkıntıya sokacak.

İlk sene şu anki tablo olarak başarısız diyebiliriz, ligde ilk 5'e giremezsek bu başarısızlıktır net ama.

Projenin son 2 senesi için başkana ve hocaya güveniyor musunuz? Gerçekten başarabilirler mi yoksa kulüp sizce bir 2 sene daha mı başarısız olacak?

güvenim azaldı
başka bir hoca + yönetimle 3 yıllık proje

proje fln olduğunu sanmıom istenen topçuların maaşları fazla gelince bari o parayı bonservise verelim ilerde satarsak çıkarırız diye nispeten genç herifler alındı. proje olsa pva alınmazdı örn
proje dedikleri "genç oyuncu alalım sonra satarız". o genç oyuncuları geliştirecek teknik ekibe, yeteneğe sahip misiniz, gençleşirken bi yandan büyük takım kimliğini koruyup şampiyonluğa oynayabilecek misiniz. bunları düşünen yok, tutturmuşlar bi proje yaptıkları tek şey genç oyuncu transfer etmek. bu herifler kendi kendine gelişirse ne ala gelişmezse proje battı.

Hoca öl desin ölelim. Vur desin vuralım. 3 yıl değil 33 yıl yaşasa keşke..

10 dk ilk seçenekte oy yoktu, bilerek oyumu oraya aldım hemen 4 oy olmuş. Biri oylasa da biz de oraya atsak diyorlarmış!

asla güvenmiyorum diyen gitsin antuya
Niye ki? Hocaya asla güvenmiyorum diye bir seçeneğin olması arızalı o zaman. Soru "Hocaya 3 Senelik Proje İçin Güveniyor Musunuz?". Güvenmiyorum. Basit bir yanıt ama seçeneklerde asla güvenmiyorum var. Öyleyse güvenmiyorum seçeneği de olmalı.

proje fln olduğunu sanmıom istenen topçuların maaşları fazla gelince bari o parayı bonservise verelim ilerde satarsak çıkarırız diye nispeten genç herifler alındı. proje olsa pva alınmazdı örn
Proje hocanın değil zaten,Burak elmasın projesi.Hoca Ghezzal,Rosier fln istiyordu.Hoca mecbur kabul etti bence.

Niye ki? Hocaya asla güvenmiyorum diye bir seçeneğin olması arızalı o zaman. Soru "Hocaya 3 Senelik Proje İçin Güveniyor Musunuz?". Güvenmiyorum. Basit bir yanıt ama seçeneklerde asla güvenmiyorum var. Öyleyse güvenmiyorum seçeneği de olmalı.
hoca imkansızlıklar içinde çok güldürdü taraftarı, türk futbolunun yaşayan en büyük efsanesi olarak kendi camiasından asla güvenilmez lafı bence acımasızca

genç oyuncu tamamda genç oyuncuyu yetiştirecek antrenör de lazım selcuk necati ile olmaz.

hoca imkansızlıklar içinde çok güldürdü taraftarı, türk futbolunun yaşayan en büyük efsanesi olarak kendi camiasından asla güvenilmez lafı bence acımasızca
Kimse bunun aslını söylemedi ki. Bunu söyleyen şerefsizdir. Ancak zaman acımasız, geldiğimiz nokta şu an çok kötü..

Proje hocanın değil zaten,Burak elmasın projesi.Hoca Ghezzal,Rosier fln istiyordu.Hoca mecbur kabul etti bence.
buna inanmıyorum. burak elmas başkan değilken bile artık oyuncunun geçmişine yatırım yapmamalıyız diyen terimdi. bunu deyip ghezzal istemesi ayrı saçmalık. velhasıl projenin patlama ihtimali belirince terimciler sosyal medyada yavaş yavaş proje hocanın değil yönetimin diye sorumluluğu yönetime atmaya başladılar.

Oy vermiyorum da, ya ben kendime bile 3 yıllık planlamada güvenmem hocaya nasıl güveneyim

Geri
Üst Alt