Hocaya 3 Senelik Proje İçin Güveniyor musunuz?

Bitmiş okeye dönen şahsın nesine güvenecem

Kredisi bitmez hocanın, sonuna kadar güveniyorum​

taktik maktik puan kaybı vs... değil konu. Bir takımda her oyuncu mütemadiyen aynı hataları yapıyorsa ve hocanız takımınızı sürekli yalnız bırakıyorsa olay psikolojiktir ve çözümü belirsizdir.. bu risk alınmaz... yoksa hoca canımdır ciğerimdir...

Proje diye bahsediliyor ama ben ortada bir proje oldugunu sanmiyorum acikcasi. Genclesme projesi sadece disaridan alinan futbolcularla olmaz, kendi altyapindan da genc entegre etmeye calismadigin sürece ne degeri var bu "genclesme projesi" lafinin.

Mesela bizim gencolardan Atalay lig'de 10 dakika süre buldu, o da 3-0 geride oldugumuz Kayseri macinda sov amacli oyuna alinmasi. Ha pardon bir de Antalya macinda 90+4'de oyuna girip 1 dakika süre buldu bunu unutmusum kusuruma bakmayin. Daha en son macimizda Isik Kaan 90+5'de oyuna girdi, mac uzatmaya gittigi icin 30 dakika oynamis oldu yoksa bu 30 dakikalik süreye sezonun toplaminda ancak ulasirdi.

Böyle palavradan proje falan olmaz.

Neredeyse tüm taraftarlarımızın konsensus sağlayarak başkan olmasını talep ettiği, her defasında 3 yıl vurgusu yapmasına rağmen göreve geldikten sonra 6 aylık kısa bir sürede yönetimi çatır çutur çatırdayan istifasını istenen başkanımız Belmas ve 3 yıl üst üste teneke dahi kupa alamadan görevde kalan ilk hoca olma rekorunu şimdiden garantileyen, Fatih hocamızın vizyonunu belirlediği ve organize ettiği bu planlamaya tabii ki tüm kalbimle yürekten inanıyorum! aksi hal olsa zaten çoktan antuya iltica ederdik!!

ortada bi proje varsa ne vadediliyor sonunda hala kimse çıkıp açıklamıyor. bu sürecin sonunda avrupa kupası mı, ard arda 3-4 sezon şampiyonluk mu vadediliyor. yok eğer yeni bi jenerasyon yaratıp satarak para kazanmaksa hedef, bu 3 senede gözden çıkarılmış şampiyonlukların kaybından dolayı çok daha fazla gelir kaybı yaşayacağız ve en büyük tehlike bence başarısızlığa alışmak. başarısızlığa alıştığımız vakit ülkemizdeki diğer büyük takımlardan farkımız kalmaz. galatasarayı büyük ve farklı yapan herzaman başarısızlığa olan tahammülsüzlüğü ve zamanında değişime gitmesidir daima.

3 yıl sonra Kerem,Marcao,Nelson'lar gitmiş olacak, sıfırdan takımlar kurulacak biraz daha zaman verin diyilecek, bu böyle giderde gider..

Kabul edelim; full genç projesi tutmadı. Biz gençleri pişirene kadar birileri 30 yaş üstü deneyimli kadroları ile şampiyonluğu göğüsler, sonraki sene başka biri göğüsler böyle gider..

Genç+Deneyim tandemi en iyisi. Hele ki 3 merkezde muhakkak iş bitiren adamın olmalı;

-Stoper
-Merkez
-Santrafor.

bunların yaşına çok takılmamak gerekiyor.

Geri
Üst Alt