- 12 Haziran 2015
- 36.717
- 32.536
- 2.693
Nezaket göstermiş, iyi yapmış bence.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nezaket göstermiş, iyi yapmış bence.
kaç kere hastane koridoruna getirdimKOnuyu getirdin gene hastane koridoruna fatih.......
Ben misafir olyını karıştırma onunla alakası yok dedim AÇIK AÇIK SÖYLEDİM.... Halen hastane koridoru devlet dairesi falan diyosun sen.. Önce kafandaki konuyu bi toparla .. hedefsiz ve dağınık konuşuyorsun
kaç kere hastane koridoruna getirdimhatırlamadım şimdi bana sanki ilk defa örnek verdim gibi geliyor
odak noktanın dağıldığı doğru. ama sözün özü şu : saygı gösteren biri kendi hatasını kendi telafi eder. rütbesi makamı ne olursa olsun . misafirlik konusunda şunu ekleyeyim.
devlet büyüklerinden hangisini görmeye gitsek - nasıl olacaksa - adam bize hürmet ikramı bırak kapıdan sokan az çıkar.
paralı kodaman ya da çıkarı olursa belki.
yakıştıramadım
mühendis-doktor ve öğretmenlerden oluşan bir ekibe sildirmeliydi.
hiyerarşi bunu gerektirir.

iyi de gösteriş için bilse olsa - ki adam tüm dünyanın gözü önünde gururunu yerle bir etti- bunu yapması sence az şey mi ? bence kameraların olması kendisi için dezavantaj . empati kursak acaba bizde kim yapardı ? öyle büyük devlet adamından da bahsetmiyorum misal okul müdürü elindeki ayranı odasının halısına döktü . sence ne olur ?Burada bahsettiğin devlet görevlisi kamera çağırıp döktüğü kahvesini kendisi paspaslasa; yeterince medeni birisi olmuş sayılır mı sence ???.... Yani bu mudur medeniyet göstergesi ??
Kesinlikle katılıyorum CB adayım belli oldu. Saygılar
hemen sonrada işsiz kalmasın diye temizlikçileri onların yerine tayin yapmali dimi ama....![]()

Odaya bir mimar çağrılır dökülen ayranın üstüne yeni bir iç dekorasyon yapılır, kısacası oda baştan sona yeni eşyalarla donatılır. Hizmetli arkadaşlar da gece kalorifere baktığı için gündüz evinde uyur.iyi de gösteriş için bilse olsa - ki adam tüm dünyanın gözü önünde gururunu yerle bir etti- bunu yapması sence az şey mi ? bence kameraların olması kendisi için dezavantaj . empati kursak acaba bizde kim yapardı ? öyle büyük devlet adamından da bahsetmiyorum misal okul müdürü elindeki ayranı odasının halısına döktü . sence ne olur ?
yillardir batida yasiyan birisi olarak bunu normal buldum acikcasi. burdada oyle kendin batirirsan kendin silersin, hell bizim basbakan bisikletle gidiyor parlementoya.
erdoğan önderliğindeki türkiye için hayal olan bir durum...