- 13 Mart 2009
- 9.732
- 2.463
- 1.778
Hollanda Başbakanı Mark Rutte, meclis binasına girerken elindeki kahveyi dökünce kovayı paspası alıp yerleri kendi sildi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hollanda Başbakanı Mark Rutte, meclis binasına girerken elindeki kahveyi dökünce kovayı paspası alıp yerleri kendi sildi.
hurmetlergerizekali mi bu adam biraksa zaten kahve kuruyacak zeminle de ayni renk. bosuna efor sarfetmis kalori yakmis kalorileri millet icin kullanmasini temenni ederdim. zira oylari kahve supurtmek icin almamis olsa gerek
Bu toplumsal bir sorun. Bunu kadin isi olarak goren zihniyet, ezik bir zihniyettir
Dusunun bulasik yikiyorum diye kadinimsi gorunecegini dusunejn adam kendisinin kariya donusmeyecegini bildigi halde baskalrinin
kafasindaki dusunceler yuzunden bulasik yikamaz. Eylemde bir sorun yok. sorun kafada.
Yapacak tabi yaw basbakan diye senden benden bi farki mi var bu adamin
Bu toplumsal bir sorun. Bunu kadin isi olarak goren zihniyet, ezik bir zihniyettir
Dusunun bulasik yikiyorum diye kadinimsi gorunecegini dusunejn adam kendisinin kariya donusmeyecegini bildigi halde baskalrinin
kafasindaki dusunceler yuzunden bulasik yikamaz. Eylemde bir sorun yok. sorun kafada.
Nasil yani mesela is yerinde bir sey dokunce insanlar kendileri mi temizliyor (cidden bilmedigimden soruyorum)
Nasil yani mesela is yerinde bir sey dokunce insanlar kendileri mi temizliyor (cidden bilmedigimden soruyorum)

Burası onun evi değildir, ve hatayı yapanda bir MİSAFİR değildir.. Misafire hürmet çok daha başak bir kavramdır bu olayla ne ilgisi var..koskoca peygamber eliyle hizmet etmiştir arkadaşlarına evine gelen misafire yerini vermiştir. zamanımız öyle nemrutlarla dolmuş ki herif kılını kıpırdatmıyor sağa sola emirler yağdırıp insanları uşaktan beter kullanıyor sonra da bu tür manzaralar şaşırtıcı geliyor tabi. askere gidiyorsun komutanların sigara izmaritleri toplatılır patron işçisine görevi olmayan şeyleri yaptırır usta çırağına olmadık işler yaptırır öyle bir hale geldik ki üst astı adeta ipneliğe zorluyor![]()
çok alakası var. devlet büyüklerini bir düşün bakalım acaba astına hangi işleri yaptırıyorlar ? alakasız yaptırdıkları işler kendi görevlerinden belki kat be kat fazla. mesela ben hastanede yere bir şey döksem kendi temizleme imkanım varsa yaparım yoksa görevliden özür diler yardımcı olmaya çalışırım . evim olsun olmasın . dediğin mantıkta tutarlı taraf var ama kimse de hizmetli personele haddini aşması konusunda cüret vermez.Burası onun evi değildir, ve hatayı yapanda bir MİSAFİR değildir.. Misafire hürmet çok daha başak bir kavramdır bu olayla ne ilgisi var..
Arada dağlar kadar fark var ...
KOnuyu getirdin gene hastane koridoruna fatih.......çok alakası var. devlet büyüklerini bir düşün bakalım acaba astına hangi işleri yaptırıyorlar ? alakasız yaptırdıkları işler kendi görevlerinden belki kat be kat fazla. mesela ben hastanede yere bir şey döksem kendi temizleme imkanım varsa yaparım yoksa görevliden özür diler yardımcı olmaya çalışırım . evim olsun olmasın . dediğin mantıkta tutarlı taraf var ama kimse de hizmetli personele haddini aşması konusunda cüret vermez.
bu bir nezakettir toplumsal eşitliktir.
senin mantığınla gidersek üstün asta görev harici teklif yapmaması da gerekir.
dediğim gibi yapılmadığı için garipseniyor.