- 22 Haziran 2012
- 12.206
- 5.616
- 2.013
Diplomalı paspascı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katılıyorum. Bu tarz durumlarda insanlar ya kendileri temizlemeli, ya da temizlik görevlisinden rica etmeli.Adamın yaptığı doğru ve normal olandır. Temizlikçinin işi ne diyen arkadaşlar; temizlikçinin işi oradaki rutin ve periyodik işleri yapmaktır, onun bunun ayriyetten kirlettiklerini temizlemek değildir. Haa işin içinden çıkamazsın veya öyle birşey yapmışsındır ki tek başına veya elindeki imkanlarla yapamadın, o zaman temizlikçiden yardım istersin. Tabi ülkemizdeki en ufak amire bile çok uzak bu davranışlar.
BravoAdamın yaptığı doğru ve normal olandır. Temizlikçinin işi ne diyen arkadaşlar; temizlikçinin işi oradaki rutin ve periyodik işleri yapmaktır, onun bunun ayriyetten kirlettiklerini temizlemek değildir. Haa işin içinden çıkamazsın veya öyle birşey yapmışsındır ki tek başına veya elindeki imkanlarla yapamadın, o zaman temizlikçiden yardım istersin. Tabi ülkemizdeki en ufak amire bile çok uzak bu davranışlar.
Aynen dediğin gibi bazen insanlar nezaket gösteriyor yada kibarlık yapıyor fakat bizim insanımız hemen bunu zayıflık olarak görüyor.Bizde başbakan böyle birşey yapsa kimse ne kadar mütevazi insan demez koskoca başkan yer mi siler muğa goyum diye ortalığı ayağa kaldırır.çok alakası var. devlet büyüklerini bir düşün bakalım acaba astına hangi işleri yaptırıyorlar ? alakasız yaptırdıkları işler kendi görevlerinden belki kat be kat fazla. mesela ben hastanede yere bir şey döksem kendi temizleme imkanım varsa yaparım yoksa görevliden özür diler yardımcı olmaya çalışırım . evim olsun olmasın . dediğin mantıkta tutarlı taraf var ama kimse de hizmetli personele haddini aşması konusunda cüret vermez.
bu bir nezakettir toplumsal eşitliktir.
senin mantığınla gidersek üstün asta görev harici teklif yapmaması da gerekir.
dediğim gibi yapılmadığı için garipseniyor.