Hollanda Basını, Ryan Babel'i Duyurdu!

onyekuru gibi ligde 15 gol atan ve derbileri bos gecmeyen bir oyuncunun tabiki kalmasi lazim. belhanda ve diagne kesin satilmali. saglikli bir yabanci kadrosu kurmak icin buna mecburuz. türk oyuncumuz zaten hic yok

Fernando
Mariano
Nagtomo
Belhanda
Diagne
Mitroglu
Ndiaye

bunlar zaten aninda gitmeli

Lan brahimi var bosta. Alin adami sartlari da zorlayin. Niye salakca hamleler yapiluyor

Gecen transfer sezon burda bir harbiden duyumcu vardi.

adini unuttum

Koray miydi neydi adam hersey bilirdi

hatirlayan var mi

Gurbetçi iş yapacak topçu yok mu Murhan ? ligdeki yerlilerin hepsi yetersiz.
stoper olarak baselde eray diye bi eleman vardi, sözlesmesini uzatmislar maalesef.. rapid wienden savunmanin her yerinde oynayacak mert müldür var. schalkenin genc forveti ahmet kutucu var bizim ümit millide oynuyor. ömer topraklar nuriler falan cok düsüste ama bunlarin aldiklari parayi pek ödeyecek durumumuz yok. ömer toprak icin 5m civari birsey istiyor dortmund. yunus malliyi kiralamak istesek size satalim derler o da öyle bi topcu. kanatlari zaten gecenlerde incelemistim. umut bozok yesil isik yakti ama bonservis verecek maddi durumumuz varmi desen pek yok gibi.

Onyekuru'nun yerine 10 yas büyük birini almak ne kadar dogru?

Bitik dedigimiz Selcuk'la arasinda 1 yas var. Nagatomo ile yasit. Müzmin sakat sakat Fernando bundan 1 yas daha kücük.

Hemde 3 yillik kontrat yapilirsa yata yata bir hal olur. Ha yas ortalamasini düsürmek icin Mariano, Fernando ve Nagatomoyu satarlarsa o zaman eyvallah deriz..

Babel
Arda
Sivasli Douglas
3 senedir ayagina top degmemis mafya babasi g.töre
fenerin yedek topcusu sener

bunlar listede varsa avrupada yine elek oluruz. marcao luyindama onyekuru gibi oyuncular alinmali. bonservisi fazla olsun ama yilligi az olsun..

Reyis zehri saldığına göre babel golleri sıralayacak

stoper olarak baselde eray diye bi eleman vardi, sözlesmesini uzatmislar maalesef.. rapid wienden savunmanin her yerinde oynayacak mert müldür var. schalkenin genc forveti ahmet kutucu var bizim ümit millide oynuyor. ömer topraklar nuriler falan cok düsüste ama bunlarin aldiklari parayi pek ödeyecek durumumuz yok. ömer toprak icin 5m civari birsey istiyor dortmund. yunus malliyi kiralamak istesek size satalim derler o da öyle bi topcu. kanatlari zaten gecenlerde incelemistim. umut bozok yesil isik yakti ama bonservis verecek maddi durumumuz varmi desen pek yok gibi.

Altyapıya ağırlık vermek gerekiyor Almanlar takır takır bizim yerlileri çıkarıyorlar aşağıdan biz burda izliyoruz.

Babel yedek ve rotasyon icin aliniyor. Solda Onyekuru kalacak yada Baska bir genc alinacak. Kadro derinligi icin iyi olur Babel. Dün IBBde Robinho, Adebayor gibi Adamlar vardi yedekte, bizde sinan,Selçuk falan yedeklerimiz cok les

kesinlikle katılıyorum.Artık büyük düşünmek lazım.
As kadroyla yedek kadro arasında çok fark olmaması gerekiyor.
iki cezalı iki sakat olduğunda apışıp kalıyoruz.
yok şu kadar bonservisli klübede oturtma lüksümüz yok, ne bileyim yıllık şu kadar mış yedek otutturamayız falan bu düşüncelerin hepsi boş.

ama 3 yıllık anlaşma biraz fazla gibi.2+1 en mantıklısı olur.
ben babelin iki sene çok net katkı vereceğini düşünüyorum.

Muslera
Linnes
Luyindama
Marcao
Nagatomo
Donk
Fernando
??? (OS)
??? (OS)
Feghouli
Babel
??? (Solak kanat)
??? (Santrafor)
??? (Genco santrafor)

Olacak bence. Ndiaye, Onyekuru, Mitroglou, Mariano, Belhanda ve Diagne disinda gidecek yabanci olacagini dusunmuyorum maalesef.

Dortmund:Schalke U19 Playoff macina bakiyordum ve Schalkede 5 türk sahada vardi ve yedek olarak 1 türk girdi. Kalecileri bile türkmüs. Kaptanlarida sol ayak bir türk stoper. Belki onlardan birini calacaksin.

Geri
Üst Alt