- 1 Mayıs 2018
- 57.408
- 48.180
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yedekten oyuna girecek en azindan 2 tane adam akilli hücumcu olsa fena olmazdi ya. begenmedigimiz eren derdiyok en azindan yerli olarak penalti falan atabiliyordu. sevmezdim ama kulübe sinan mugdat yunusAltyapıya ağırlık vermek gerekiyor Almanlar takır takır bizim yerlileri çıkarıyorlar aşağıdan biz burda izliyoruz.
yedekten oyuna girecek en azindan 2 tane adam akilli hücumcu olsa fena olmazdi ya. begenmedigimiz eren derdiyok en azindan yerli olarak penalti falan atabiliyordu. sevmezdim ama kulübe sinan mugdat yunus
onyekuru gibi ligde 15 gol atan ve derbileri bos gecmeyen bir oyuncunun tabiki kalmasi lazim. belhanda ve diagne kesin satilmali. saglikli bir yabanci kadrosu kurmak icin buna mecburuz. türk oyuncumuz zaten hic yok
Brahimi fenere bu bize gelirse ne anladık bu işten ?
aynen bunlari bende gönderirim. nagatomoda fernandoda bu takimda yine en az 10ar mac olmazlar zaten ömer bayram ve donka kalacagiz yine. birsürü para aliyorlar ama bu kadar eksik birakan oyuncu olmaz ya. sözlesmeleri bitecegi icin sezon sonu belese gidecekler.Fernando
Mariano
Nagtomo
Belhanda
Diagne
Mitroglu
Ndiaye
bunlar zaten aninda gitmeli
Gecen transfer sezon burda bir harbiden duyumcu vardi.
adini unuttum
Koray miydi neydi adam hersey bilirdi
hatirlayan var mi
sünepe sinan 5 sene kadroda olup da 2 göztepe 1 konya maciyla yine kontrat alirsa yuh derim. fener alsin epey rahatlariz. kanat desen kanat degil forvet desen forvet degil. mal degnegi porto macinda bi tane atamadiSinan adam olsa katkı verirdi mal mal işler peşine düştü
Babel icin yillik 2.5 maas ve 3 yillik sozlesme mibari tekrar satabilecegimiz bir oyuncuya yatirsaydik bu parayi