Hollanda Basını, Ryan Babel'i Duyurdu!

Saka gibi Besiktas'in 30 yasindaki Babel'e yaptigi sözlemeden daha fazla para verecegiz konusulan rakamlar dogru ise.

KAP bildirimi:

Ryan Babel ile aşağıdaki hususlarda sözleşme imzalanması konusunda anlaşmaya varılmıştır.

2016-2017 sezonunda 1.200.000 Avro,

2017-2018 sezonunda 2.100.000 Avro,

2018-2019 sezonunda 2.100.000 Avro Garanti Ücret,

Oynadığı Maçlarda Puan Başı 4.000 Avro ödenmesi

Piyasasini yukseltti PL'ye giderek

PL'de iyi oynadı ayrıca 2020 şampiyonası için formunu koruyacaktır ve ligi bilen bir oyuncu o yüzden iyi transfer. Fakat ben as olacağını düşünmüyorum hem kanat hem forveti yedeklemesi gerektiğinde as olması için alınmıştır.

Sen çok dolusun!!
Ancak samanla dolusun.

33 yaşında defansa yardım etmeyen kanat oyuncusu mu olur?
Ustelik senelik maliyeti 4 milyon euro ya yakın.

Biraz mantık lütfen

Aslinda Feghouli de Onyekuru da yardim etmiyor.

Babel kotu bir secim degil bence. Bonservissiz.

Ama insallah Onyekuruyu yeniden kiralariz , babel yedek olur ve hem feghouliyi hem onyekuruyu zorlar, kenardan girip maci degistirecek adam olur.

Maasina laf edenler, ndiayeye 2.75 m euro verdigimizi , diagneye 2.5 verdigimizi , mitrogluna 2.8 verdigimizi unutmasin lutfen, bu herif boru degil, Ryan Babel!

Herseye de hazir bir cevabiniz var. Piyasasi varsa gitsin PL de oynasin o zaman bu paralara.

Feghouli nin maasini elestirip su maliyeti ile Babel'i onaylaman da sasirtici.

PL'de istese rahatlikla kalirdi vergisiz kazanamazdi sadece. Para/Avrupa/hayat tarzi dengelemis olacak iste

2.5m ile 4.5m arasinda 2m var cunku

Edit: Ha bu arada hic istemiyorum Babel'i, ama bundan ucuza gelmezdi

Adam ligi biliyor ve hazır olarak geliyor ligden düşen vasat Fulhamda bile yarım devrede gol ve asistle katkı yaptı kesinlikle garanti transferdir ...

Her seye bok atmayalim lutfen

Yasi yuksek: yaw genel olarak transfer stratejimiz eskisi gibi bu tarz topculari takima doldurmaya yonelik degil lakin 1-2 tane bulunabilir ayrica satamayacagin bir topcu da degil bu nedenlerden oturu sorun yok.

Maliyet: henuz bir halt aciklanmamisken bu konuda yorum yapmak kime, ne yarar saglamaktadir?

Aslinda Feghouli de Onyekuru da yardim etmiyor.

Babel kotu bir secim degil bence. Bonservissiz.

Ama insallah Onyekuruyu aliriz , babel yedek olur ve hem feghouliyi hem onyekuruyu zorlar, kenardan girip maci degistirecek adam olur.

Maasina laf edenler, ndiayeye 2.75 m euro verdigimizi , diagneye 2.5 verdigimizi , mitrogluna 2.8 verdigimizi unutmasin lutfen, bu herif boru degil, Ryan Babel!
Eski babel değil.
Bjk'de son yarım sezonunu iyi takip et.

Geriye hiç gelmiyordu.

Onyekuru ise dünkü maç dahil çoğu maçta sol beke sürekli yardıma geliyordu ancak poziyonyon bilgisi yetersiz olduğu için sürekli yanlış yerde durup yanlış koşu acılarını kapatıyordu.

Feghuli ise beke yardim etmiyordu ama ortasahadan top çıkarma konusunda takımı rahatlatma işini iyi yapıyordu.

Babel iyi bir bitirici ancak takım oyunundaki etkisi her geçen gün daha da azalıyordu.
Kendi takımını da para için sattığını da unutmayalım lütfen.cok büyük bir karakter sorunu.

Eski babel değil.

Geriye hiç gelmiyordu.

Onyekuru ise dünkü maç dahil çoğu maçta sol beke sürekli yardıma geliyordu ancak poziyonyon bilgisi yetersiz olduğu için sürekli yanlış yerde durup yanlış koşu acılarını kapatıyordu.

Feghuli ise beke yardim etmiyordu ama ortasahadan top çıkarma konusunda takımı rahatlatma işini iyi yapıyordu.

Babel iyi bir bitirici ancak takım oyunundaki etkisi her geçen gün daha da azalıyordu.
Kendi takımını da para için sattığını da unutmayalım lütfen.cok büyük bir karakter sorunu.

Bütün topçuların derdi para zaten vermezsen oynamazlar bunda garip bir durum yok ki yıl 1990 değil.

PL'de istese rahatlikla kalirdi vergisiz kazanamazdi sadece. Para/Avrupa/hayat tarzi dengelemis olacak iste

2.5m ile 4.5m arasinda 2m var cunku

Edit: Ha bu arada hic istemiyorum Babel'i, ama bundan ucuza gelmezdi

Maksimum 1 bilemedin 2 sene isimize yarayabilecek bir adama bu kadar para gömmemeliyiz.

Ben hic bir sekilde olumlu bakmiyorum bu transfere. Onyekuru gibi birisini bulsunlar bin kat daha iyi.

Tek adam üzerinden değil de, toplam maaş bütçesi üzerinden eleştiri yapmak daha mantıklı. Yarın bir adam bulursun Marcao gibi dengelersin. Planlama diye bir şey var.

Maksimum 1 bilemedin 2 sene isimize yarayabilecek bir adama bu kadar para gömmemeliyiz.

Ben hic bir sekilde olumlu bakmiyorum bu transfere. Onyekuru gibi birisini bulsunlar bin kat daha iyi.

Valla Fulham'da oynadigi kadar oynamazsa sacma bir transfer ben de ancak 1 sene o kadar oynar diye dusunuyorum

Ama maliyeti orantisiz fazla degil Feghouli, Belhanda, Diagne ve Gomis transferleri gibi

Abdurrahim Albayrak: "Babel imza attı, atmadı bir şey diyemem. Bir hafta sonra çalışmalar başlayacak. Çok önemli transfer çalışmalarımız olacak."

Bu iş bitmiş aponun dilinden anladıysam

Eski babel değil.

Geriye hiç gelmiyordu.

Adama maasini vermezseniz oynamaz tabii. Maasini vereceksin konsantre tutacaksin cani oynamayi surekli isteyecek Babel'i aliyorsan. O riski goze alarak gerceklestiriyorlardir bu transferi.

Geri
Üst Alt