Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 24.750
- 17.908
- 1.648
Kadro full yasli olmamali AMA full genc de olmamali kesinlikle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kesinlikle katiliyorum parayi car cur etmenin bi anlami yok. 32 yasinda defansa yardim etmeyen adam icin cok fazla bi para bence. Onumuzde 5 6 ay surec var bi zahmet eski hatalari yapmayip simdiden baslasinlar genc dinamik oyuncu bulmaya.Sen çok dolusun!!
Ancak samanla dolusun.
33 yaşında defansa yardım etmeyen kanat oyuncusu mu olur?
Ustelik senelik maliyeti 4 milyon euro ya yakın.
Biraz mantık lütfen
Geriye hiç gelmiyordu.
Onyekuru ise dünkü maç dahil çoğu maçta sol beke sürekli yardıma geliyordu ancak poziyonyon bilgisi yetersiz olduğu için sürekli yanlış yerde durup yanlış koşu acılarını kapatıyordu.
Feghuli ise beke yardim etmiyordu ama ortasahadan top çıkarma konusunda takımı rahatlatma işini iyi yapıyordu.
Babel iyi bir bitirici ancak takım oyunundaki etkisi her geçen gün daha da azalıyordu.
Kendi takımını da para için sattığını da unutmayalım lütfen.cok büyük bir karakter sorunu.
Bütün topçularin derdi paraysa eğer o zaman hepsine performans odaklı sözleşme yapacaksın.
Kendilerine o kadar güveniyor ve çok profesyonellerse eğer para için kendilerini sürekli hazır tutup sahada her şeylerini verirler.
Babel 2.5+1.25 imza parası ıstiyor ya yıllık toplam 3.75
Ver o zaman babele maç başı 100 bin 40 maça çıksın 4 milyonu cebine atsın.
Tüm oyunculara bu şekilde sözleşme yapmak lazım.
Dolayisi ile bence biz Babelden yaralanicaz. Yedegimizde Babel olsun muğdat , sinan olacagina.
Babeli feguli 3.8 alirken, ndiaye 2.75, diagne 2.5, mitroglu 2.9 alirken 2.5 in altina zor ikna edersin.
Ulan 5 sene şampiyon olmayalım altyapıya 50 milyon euro yatırım yapalım çok mu zor bu?
Herseye de hazir bir cevabiniz var. Piyasasi varsa gitsin PL de oynasin o zaman bu paralara.
Feghouli nin maasini elestirip su maliyeti ile Babel'i onaylaman da sasirtici.
O kadar para vardır bu seneki ve önümüzdeki sene CL'den gelecek gelirler ile mümkündür Ajax gibi senelerce başarısız olup CL yari finali oynasak kötü mü olurCok zor tabii. 5 sene sampiyon olmayacaksak 50m euro'yu nereden getirecegiz?
Bu esnada takimin marka degerini nasil ayakta tutacagiz? 5 sene sonra iyi altyapi gencolariyla kimleri harmanlayacagiz?
O kadar para vardır bu seneki ve önümüzdeki sene CL'den gelecek gelirler ile mümkündür Ajax gibi senelerce başarısız olup CL yari finali oynasak kötü mü olur
İyi fikirde bu tür anlaşmaya hiçbir futbolcuyu getiremezsin Türkiye'ye maalesef.Bütün topçularin derdi paraysa eğer o zaman hepsine performans odaklı sözleşme yapacaksın.
Kendilerine o kadar güveniyor ve çok profesyonellerse eğer para için kendilerini sürekli hazır tutup sahada her şeylerini verirler.
Babel 2.5+1.25 imza parası ıstiyor ya yıllık toplam 3.75
Ver o zaman babele maç başı 100 bin 40 maça çıksın 4 milyonu cebine atsın.
Tüm oyunculara bu şekilde sözleşme yapmak lazım.
İster kabul etsinler ister etmesinler tüm kulüpler çok yakinda bu sisteme geçecek ve geçmek zorunda.İyi fikirde bu tür anlaşmaya hiçbir futbolcuyu getiremezsin Türkiye'ye maalesef.
Gidip parasının garanti alacağı yere gider oyuncular. Bu tür performansa göre sözleşme ancak alt yapıdan çıkmış kişilere ile yaparsın, veya son senesinde olan yaşlı isimsiz birisi ile yada futbol piyasası tüm birlik olup bu yöntemi doğal hale getirmeli.
Saka gibi Besiktas'in 30 yasindaki Babel'e yaptigi sözlemeden daha fazla para verecegiz konusulan rakamlar dogru ise.
KAP bildirimi:
Ryan Babel ile aşağıdaki hususlarda sözleşme imzalanması konusunda anlaşmaya varılmıştır.
2016-2017 sezonunda 1.200.000 Avro,
2017-2018 sezonunda 2.100.000 Avro,
2018-2019 sezonunda 2.100.000 Avro Garanti Ücret,
Oynadığı Maçlarda Puan Başı 4.000 Avro ödenmesi
Puhaha ağlamaya devam et böyle çok güzel oluyor
Su mal mal hareketlerine devam ettigin sürece senin gibi birisini kale almiyorum.
Bilgilendirme amacli cevap verdim sadece. Simdi ne halt yiyorsan ye umrumda degil, beni rahatsiz etme senin sacmasapan tahriklerine karnim tok. Git baskasina yap bu oyunlarini Allahin issiz gücsüz veledi.

İster kabul etsinler ister etmesinler tüm kulüpler çok yakinda bu sisteme geçecek ve geçmek zorunda.
Dünya da tüm ipler şu an oyuncuların ve manegerlerin eline geçmiş durumda ve kulüpler artık bundan çok şikayetçi ve dayanmıyorlar.
Nba,premier lig buna yakın şekilde sözleşmeler yapıyor.
Nba: belli bir ücret ile anlaşıyor ama oyuncu sahaya herhangi bir sebeple çıkmazsa eğer maaşı da belli bir oran da kesiliyor.
Premier lig Zaten haftalık anlaşıyor.
Yıldızlar hariç yakında tüm oyuncular bu sistemde sözleşme yapmak zorunda kalacak.
Türkiye de ise bu sisteme ilk geçen kulüp büyük bir atılım yapmış olacak.