Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 24.750
- 17.908
- 1.648
Premier lig Zaten haftalık anlaşıyor.
Haftalik ucretlerin garanti olmadigini mi saniyorsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Premier lig Zaten haftalık anlaşıyor.
O hafta kadroya giremezlerse eğer almıyorlar diye biliyorum?Haftalik ucretlerin garanti olmadigini mi saniyorsun
PL'de istese rahatlikla kalirdi vergisiz kazanamazdi sadece. Para/Avrupa/hayat tarzi dengelemis olacak iste
2.5m ile 4.5m arasinda 2m var cunku
Edit: Ha bu arada hic istemiyorum Babel'i, ama bundan ucuza gelmezdi
O hafta kadroya giremezlerse eğer almıyorlar diye biliyorum?
Izlemistir de gecmisinde Kasimpasa ve Bjk olan bir topcuya nasil he desin ki ayip ediyorsun
Kankasiyla Brahimi'yi almayan maldir vs. takiliyorlar iste
Adam PL'de bile rahat oynuyor siz ne anlatiyorsunuz yaw
Ben de Bruma, Onyekuru tarzi transfer isterim, Djenepo ve Ampomah gibi ama sattigin kadar alabilirsin cezasi varken sozlesmesi biten oyunculara yonelmekte fayda var, ki Babel oyle siradan bir oyuncu da degil. Hala ust seviyelerde oynayabildigini gosterdi. 2 sezon işimizi gorur. Para'yi da orta saha icin kullaniriz.Ampomah tarzı transfer olsa daha iyi olur tabi ama bok atılacak bir adam değil kesinlikle
Ulan 5 sene şampiyon olmayalım altyapıya 50 milyon euro yatırım yapalım çok mu zor bu?
Gencte alinsin ama tecrubelide lazim. Yani seneye sampiyon olursak ve katkisi olursa babelin. Kazanacagimiz gelirlerin yaninda devede kulak kalir aldigi paraMaksimum 1 bilemedin 2 sene isimize yarayabilecek bir adama bu kadar para gömmemeliyiz.
Ben hic bir sekilde olumlu bakmiyorum bu transfere. Onyekuru gibi birisini bulsunlar bin kat daha iyi.
İmza parasi 1-1.5 olsaydi super olurdu. Oyle cok ama cok fazlaAz biraz pahalı gibi sanki
Ben 33 34 yaş üstü oyuncu görmek istemiyorum takımda (olağan üstü kaliteli futbolcular hariç). Takımı gençleştirip uzun yıllar birlikte oynayacak bir ekip görmek istiyorum.5 sene üst üste şampiyon olalım. Her sene de en az iki tane oyuncu çıkartalım altyapıdan as takıma. Bence bu daha mantıklı.
Altyapıya zaten yapılmış bir yatırım var. İyi de oyuncu havuzu var. Geriye kalan tek şey doğru zamanda doğru oyuncuları takıma monte etmek.
2.5 milyon avroluk yedek olur mu ?İstemeyenlere tek sorum.
Yedekten giripte skoru değiştirebilecek kaç oyuncumuz var?
İsterse 35 yaşında olsun babel gibi oyuncular 2. Yarı girer maçı aldırır ve işini yapar.
Başakşehir bastonla oynuyor dendi dalga geçildi adamlar zirveye oynadı. Yedekleri adebayor robinho. Babelden daha yaşlı ama oyuna etkileri tartışılmaz. Böyle hamle oyuncuları her zaman lazımdır.evet.
Eski imzan daha iyiydi abi.Bütün topçularin derdi paraysa eğer o zaman hepsine performans odaklı sözleşme yapacaksın.
Kendilerine o kadar güveniyor ve çok profesyonellerse eğer para için kendilerini sürekli hazır tutup sahada her şeylerini verirler.
Babel 2.5+1.25 imza parası ıstiyor ya yıllık toplam 3.75
Ver o zaman babele maç başı 100 bin 40 maça çıksın 4 milyonu cebine atsın.
Tüm oyunculara bu şekilde sözleşme yapmak lazım.