Hollanda Basını, Ryan Babel'i Duyurdu!

Altyapıya ağırlık vermek gerekiyor Almanlar takır takır bizim yerlileri çıkarıyorlar aşağıdan biz burda izliyoruz.
yedekten oyuna girecek en azindan 2 tane adam akilli hücumcu olsa fena olmazdi ya. begenmedigimiz eren derdiyok en azindan yerli olarak penalti falan atabiliyordu. sevmezdim ama kulübe sinan mugdat yunus

yedekten oyuna girecek en azindan 2 tane adam akilli hücumcu olsa fena olmazdi ya. begenmedigimiz eren derdiyok en azindan yerli olarak penalti falan atabiliyordu. sevmezdim ama kulübe sinan mugdat yunus

Sinan adam olsa katkı verirdi mal mal işler peşine düştü

onyekuru gibi ligde 15 gol atan ve derbileri bos gecmeyen bir oyuncunun tabiki kalmasi lazim. belhanda ve diagne kesin satilmali. saglikli bir yabanci kadrosu kurmak icin buna mecburuz. türk oyuncumuz zaten hic yok

Ve inan bana seneye tff, mhk, kuşspor kardeşler bize karşı çok daha agır ittifak yapacaklar şampiyon olmamamız icin.

Seneye emin olun bu yıldan bile daha fazla doğranacağız keltoş nihatın başkanlığinda! Kadroyu cok saglam yapmak zorundayız!!

Fernando
Mariano
Nagtomo
Belhanda
Diagne
Mitroglu
Ndiaye

bunlar zaten aninda gitmeli
aynen bunlari bende gönderirim. nagatomoda fernandoda bu takimda yine en az 10ar mac olmazlar zaten ömer bayram ve donka kalacagiz yine. birsürü para aliyorlar ama bu kadar eksik birakan oyuncu olmaz ya. sözlesmeleri bitecegi icin sezon sonu belese gidecekler.

Sinan adam olsa katkı verirdi mal mal işler peşine düştü
sünepe sinan 5 sene kadroda olup da 2 göztepe 1 konya maciyla yine kontrat alirsa yuh derim. fener alsin epey rahatlariz. kanat desen kanat degil forvet desen forvet degil. mal degnegi porto macinda bi tane atamadi

brahimi imza parası cok istiyo diyenler vardı.onyekuru gidip brahimi gelirse sevinirim ama marcelin gando vs bulabiliriz birilerini.max kruseyi de bayern münih ve liverpool istiyomuş.o kadar kolay degil birilerini almak

Ne yalan söyliyim hiç aklıma yatmadı. Ama Hoca istiyorsa vardır bir bildiği der saygı duyarım. Ha başka bir adam daha alacaksak eğer o başka.

Babel icin yillik 2.5 maas ve 3 yillik sozlesme mi :( bari tekrar satabilecegimiz bir oyuncuya yatirsaydik bu parayi

Geri
Üst Alt