Hollanda Basını, Ryan Babel'i Duyurdu!

sağlık kontrolünden geçmiş bile

gelirse gelir çokta umrumda değil açıkçası

2.5 milyon euroluk yedek mi olur?

Amaç CL de bir ust tursa evet olur.

Bu arada Selcuk bonuslar haric 3 aliyor 2 yildir kenarda!!

Yedeklerimiz mugdat, sinan, semih kaya, ahmet çalik ! Seneye sampiyon olup CL ye gidip bur 40 milyon euro daha kaldirmak istiyorsak Selcuk gibi 3 milyon alip yatan degil Babel gibi 2.5 alip katki saglayan yedek şart. Seneye bu ligde bizi bu yildan bile daha beter dograyacaklar arayi acmamamiz icin. Mugdatla , ahmet calikla sampiyon olamayiz bu sene!!

Riskli buluyorum bu transferi ama ffpden dolayı denememizi de makul görüyorum bilemedim işte tutarsa şansımıza iyi olacak, olmazsa zaten herkes günah keçisi olur.

sonu bjknin lens hamlesine benzemez umarım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

sonu bjknin lens hamlesine benzemez umarım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Lens kiim , Babel kim yapmayin. Adam Fulham gibi berbat takimda epl de yarim sezonda 4 gol 5 asistle oynadi. Adam Hollanda milli takiminda .

Insallah Onyekuruyu da kiralariz da Babel yedek olur, yedekten girip oyunu degistiren bir oyuncumuz olur ilk defa.

Lens kiim , Babel kim yapmayin. Adam Fulham gibi berbat takimda epl de yarim sezonda 4 gol 5 asistle oynadi. Adam Hollanda milli takiminda .

Insallah Onyekuruyu da kiralariz da Babel yedek olur, yedekten girip oyunu degistiren bir oyuncumuz olur ilk defa.

lens de zamanında sunderland gibi berbat bir takımda 20 maçta 3 gol 3 asistle oynamıştı

ikisi de hollandalı ikisi de birer sezon bu ligin üstünde top oynadılar

ikisi de ezeli rakiplerine transfer olmuş olacaklar

lensle babel aynı kalitede topçu demiyorum da benzerlikler çok fazla ondan öyle yazdım

Yaşı var ne yapacak bizde diyenler son halini iyi izlesin.Hızı, gücü, bitiriciliği ve oyun zekası muazzam.Bunu yaptığı yerde dünyanın en zor ligi premier lig.Tam bir fırsat transferiydi ve bitirdik.Babel, feghouli ,bruma önlerinede hızlı teknik bir forvet alırsın sonra arkamıza yaslanıp nisan ayında şampiyonlugu kutlarız seneye.

Daha önce de istemiştim, dinletemedim.

Tarih: 30 Kas 2014

L'pool yıllarından hayran olduğum bir oyuncu. Tam bizim takıma göre bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Skorer bir oyuncu.

Kasımpaşa'ya lüks olduğunu düşünüyorum. Ajax'tan bonservizsiz bir şekilde gelmişti.

30.06.2016'da sözleşmesi bitiyor.

İsterim şahsen.

Bu adamın oyununu beğeniyorum 2 yıl güzel katkı verecektir geldiği taktirde.

babel düzgün ödeme alamadığı için oynamadı ve bu yüzden ziktiri çekmişti tinercilere.
bir önceki şampiyonluklarında en büyük pay sahibi olan adamlardandı.
ama tabi şu an ne durumdadır bilinmez.
yedek olacağını sanmıyorum babelin.

Onyekuru'nun yerine 10 yas büyük birini almak ne kadar dogru?

Bitik dedigimiz Selcuk'la arasinda 1 yas var. Nagatomo ile yasit. Müzmin sakat sakat Fernando bundan 1 yas daha kücük.

Hemde 3 yillik kontrat yapilirsa yata yata bir hal olur. Ha yas ortalamasini düsürmek icin Mariano, Fernando ve Nagatomoyu satarlarsa o zaman eyvallah deriz..

Babel
Arda
Sivasli Douglas
3 senedir ayagina top degmemis mafya babasi g.töre
fenerin yedek topcusu sener

bunlar listede varsa avrupada yine elek oluruz. marcao luyindama onyekuru gibi oyuncular alinmali. bonservisi fazla olsun ama yilligi az olsun..
ulan satmadan alamıyoz bonservisi fazla tutabilmen için uçuk fiyatlara satış yapmamız lazım. kadrodaki en iyi oyuncumuz taş çatlasın 10m eder. oda araplara gitmeye ikna edebilirsek oyuncuyu.

Amaç CL de bir ust tursa evet olur.

Bu arada Selcuk bonuslar haric 3 aliyor 2 yildir kenarda!!

Yedeklerimiz mugdat, sinan, semih kaya, ahmet çalik ! Seneye sampiyon olup CL ye gidip bur 40 milyon euro daha kaldirmak istiyorsak Selcuk gibi 3 milyon alip yatan degil Babel gibi 2.5 alip katki saglayan yedek şart. Seneye bu ligde bizi bu yildan bile daha beter dograyacaklar arayi acmamamiz icin. Mugdatla , ahmet calikla sampiyon olamayiz bu sene!!
Selcuk ve Burak ile de anlasma uzatildiginda elestirdim ve hatta kufur ettim. Fatih hocanin evlat kadrosunda kendine yer bulacagini dusunursek bir iki sene daha milyonlari goturmeye, oturdugu yerden para kazanmaya devam edecktir. Saydiginiz diger elemanlarla beraber. Dolayisiyla yedeklerimiz ise yaramazlarla dolu olmaya devam edecektir. Tek bir iyi elemanimiz o da 32 yasinda 2.5 milyon kazanan Babel olacaktir.

25 kisilik kadronun maas ortalamasi 1.5 milyonu gecmemeli. Su osuruktan ligte 32 yasindaki Adama formu ne olursa olsun bu para cok. Borc icinde yuzuyoruz. Nasil eriyecek bu borc? Devlet iflasin esiginde. Bu klubu etkilemeyecek mi zannediyorsunuz?

SL'de ikinci turdan oteye gidemeyecegimiz de bir gercek. 25 mactan ikisini kazanmisiz. Hocamiz sagolsun saha kenarindan bela okuyup, kufretmekten "taktik" vermeye pek firsat bulamiyor. Ona buna laf giydirmeye calisacagina kenardaki Yunus'a bir seyler ogretse boyle transferlere gerek kalmaz. Sonra kalkip bu sene ki Ajax biz olalim diyorlar da 32 yasindaki elemanlarla mi olucak bu is? Sen kalk 21 yasindaki adami kenarda curut, 32 yasindakine bir dolu para ver. Pes dogrusu. Gunu kurtarmaya yonelik bir hareket. Gelecegimiz ise halen mechul.

Transfer donemi daha baslamadi ve ne olacagini tabi ki bilmiyorum ama tecrube ile sabit bir fikir olusturabiliriz. Umarim ben yanilirim ve basarili bir donem ve arkasindan guzel bir sene geciririz.

SM-G965U cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

lens de zamanında sunderland gibi berbat bir takımda 20 maçta 3 gol 3 asistle oynamıştı

ikisi de hollandalı ikisi de birer sezon bu ligin üstünde top oynadılar

ikisi de ezeli rakiplerine transfer olmuş olacaklar

lensle babel aynı kalitede topçu demiyorum da benzerlikler çok fazla ondan öyle yazdım

Heh. Son cumle olmus. Biri Ryan Babel biri Lens!!

Oyun zora girdimi iceriye Mugdati sokuyoruz!! Resmen mucizevi bir sampiyonluk yasadik onca dogranmaya ragmen.

Bir tane Babel cok ise yarar. Hele ki bonservissiz!

2 iyi santrafor almaliyiz.

Gercek bir forvet arkasi oynayan 10 numara almaliyiz.

2 beki degistirmeliyiz yaş haddinden son kullanma tarihleri geldi.

2 merkez orta saha almaliyiz. Fernando, ndiaye seneye olmaz.

Bir de kaliteli yerliler almak zorundayiz veya altyapidan cikarmaliyiz.

Bunun icin de

Diagne
Mitroglu
Belhanda
Mariano
Nagatomo
Fernando
Ndiaye
Selcuk
Mugdat
Ahmet calik
Semih kaya
Eren

gibilerle yollari ayirmak gerekiyor.

Selcuk ve Burak ile de anlasma uzatildiginda elestirdim ve hatta kufur ettim. Fatih hocanin evlat kadrosunda kendine yer bulacagini dusunursek bir iki sene daha milyonlari goturmeye, oturdugu yerden para kazanmaya devam edecktir. Saydiginiz diger elemanlarla beraber. Dolayisiyla yedeklerimiz ise yaramazlarla dolu olmaya devam edecektir. Tek bir iyi elemanimiz o da 32 yasinda 2.5 milyon kazanan Babel olacaktir.

25 kisilik kadronun maas ortalamasi 1.5 milyonu gecmemeli. Su osuruktan ligte 32 yasindaki Adama formu ne olursa olsun bu para cok. Borc icinde yuzuyoruz. Nasil eriyecek bu borc? Devlet iflasin esiginde. Bu klubu etkilemeyecek mi zannediyorsunuz?

SL'de ikinci turdan oteye gidemeyecegimiz de bir gercek. 25 mactan ikisini kazanmisiz. Hocamiz sagolsun saha kenarindan bela okuyup, kufretmekten "taktik" vermeye pek firsat bulamiyor. Ona buna laf giydirmeye calisacagina kenardaki Yunus'a bir seyler ogretse boyle transferlere gerek kalmaz. Sonra kalkip bu sene ki Ajax biz olalim diyorlar da 32 yasindaki elemanlarla mi olucak bu is? Sen kalk 21 yasindaki adami kenarda curut, 32 yasindakine bir dolu para ver. Pes dogrusu. Gunu kurtarmaya yonelik bir hareket. Gelecegimiz ise halen mechul.

Transfer donemi daha baslamadi ve ne olacagini tabi ki bilmiyorum ama tecrube ile sabit bir fikir olusturabiliriz. Umarim ben yanilirim ve basarili bir donem ve arkasindan guzel bir sene geciririz.

SM-G965U cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Katılmiyorum.

Her zaman onyekuru, lyundama, marcao bulamazsin.

32 yasinda aldigin adami satamazsin ama 2 yil katki alir sampiyon olur rakiplerinden 500 milyon TL fazlasini cebe koyarsin o bazi 32 lik oyuncular sayesinde.

Burada kritik konu 32 yasinda ama bonservisi yok! Sattigin kadar al ile sınırlısın.

Sen Onyekuruyu tekrar kirala, yedegin de Babel olsun. Kanat oyuncun sakatlanirsa, ceza yerse, iyi oynamazsa Mugdat degil Babel girer oyuna!

İstemiyorum bu adamı..

Scout iyi çalışıyor genç birini buluruz yine..

Geri
Üst Alt