Hollanda'nın EURO 2024 Kadrosu Belli Oldu | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Hollanda'nın EURO 2024 Kadrosu Belli Oldu

D GRUBU

Hollanda:

Kaleci
: Bart Verbruggen, Mark Flekken, Justin Bijlow

Defans: Virgil van Dijk, Stefan de Vrij, Micky van de Ven, Daley Blind, Matthijs de Ligt, Nathan Ake, Denzel Dumfries, Lutsharel Geertruida, Jeremie Frimpong, Ian Maatsen

Orta saha: Ryan Gravenberch, Tijjani Reijnders, Xavi Simons, Joey Veerman, Jerdy Schouten, Gini Wijnaldum

Forvet: Steven Bergwijn, Memphis Depay, Brian Brobbey, Wout Weghorst, Donyell Malen, Cody Gakpo, Joshua Zirkzee

Defans: Sam Beukema, Jan Paul van Hecke, Jorrel Hato, Jordan Teze
Orta Saha: Sem Steijn, Guus Til, Calvin Stengs, Gustavo Hamer
Forvet: Sam Lammers, Daan Rots, Steven Berghuis, Thijs Dallinga, Crysencio Summerville, Joshua Zirkzee

kadroda olmayan bazi adamlar @Alper Altun

Zirkzee'nin olmamasi sacma baya
bir kac enteresan tercih daha var

Forvet: Sam Lammers, Daan Rots, Steven Berghuis, Thijs Dallinga, Crysencio Summerville, Joshua Zirkzee

Zirkzee'nin olmamasi sacma baya
Tecrubesiz diye bazi oyunculari almadilar, Zirkzee de Milli takim tecrubesi yok o yuzden. Bunlar bu tur seylere ayri bakiyorlar, bizim gibi degil. Milli takim tecrubesini ayri tutuyorlar.

*Zirkzee'nin *olmamasi sacma baya
nazarim da : * . zirkzee disinda *maatsen ve timber .

hollanda hocasi genel anlam da asiri celiskili bir yol secmis .

*garanti yoldan gitmek istemis.*tecrube, bilindik daha once kullanilmis yol.adres ; girona ile iyi bir sezon geciren *blind . kendisi ful bek den ziyade sol stoper ve libero stoperimsi sol bek yayiliminda 3lu de kullanirlar tahminim.
diger bir deyisle ; hoca kendisini milli takimda 2li 3lu stoper bek kurulumlu defans hattin da degerlendirecegi....
mevcut yasi,fizik durumu ve hizli olmamasi,ful bek oynadiginda serii hizli kanatlara gecilmesi vb dolayli ful bek 4lu de oynamasi intihar olur hollanda adina . 4lude tek alameti farikasi >>> dikine ve diyagonal uzun paslari.

diger yandan maatsen de bvb de cok guzel peak bir sezon gecirdi. kendisi cl de final oynayacak. genc,hizli,seri . gunumuz modern futbolunda en ragbet edilen nuanslarla bezeli bir tipoloji. kendisinin, hollanda nin oynadigi atak oyununa oldukca uygun br tipolojik ozellikleri oldugunu dusunuyorum. hocanin burda secimini tecrube versus tecrubesiz nuansi dolayli blind den yana yaptigini bariz. kanimca, van gaal olsaydi genc tecrubesiz demeden peak bir sezon geciren tarz olarak da cok uygun olan bu genci kadroya alirdi.

bu arada,
frankie'ye verilen zaman kredisi ,ki kendilerince hakkidir,takimin beyni.(sakatligi halen devam etmesine ragmen cagrildi) ,
ayni seyi timber ( bu da son denilene gore sakatligi /match fit durumu oldugu icin son anda alinmadi) icin yapmamasi anlasilir degil.
timber feyenoord'la peak bir sezon geciriyordu benim gozlemimde.

diger yandan,
atalanta ile peak bir sezon geciren de roon'un sakatligi ciddi oldugundn alinmamasi anlasilir bir durum. nazarimda, kendisi hollanda ulusal takiminda kilit bir oyuncu olmamasina ragmen, formda bir sezon gecirirken katki vermesi buyuk olasilikti. talihsiz bir donemden geciyor oyuncu.

velhasil,

blind/de vrij , gravenberch , wijnaldum, bergwijn, secimleri - nazarim da nerden baksan kismen *goreceli elde kalir secimler olmus .

sozun ozu ; kanimca, maatsen, timber ,zirkzee kadro da olmaliydi...

ps; frankie nin ilk maca yetisecegi belirtilmis. versus polonya.

saygi ve selamlar .

@Aras Şimşek , @Murat Durmaz , @Hayri Cund , @Kolpa Kemal Kürek

Son düzenleme:
Maatsen
Olij
Timber
Marten de Roon (sakatliktan dolayi)

kadrodan cikarilan isimler.

kanimca,

de roon'un kulup takimina nazaran *kilit bir rolu yok mevcut ulusal takimda.

maatsen'in alinmamasina bayagi sasirdim. beklentim cagrilmasiydi. yazik olmus.

timber de keza. bekledigim isimdi. cagrilmama yaniti sakatlik dolayli denildi. match fit conditions - goreceli olabilir, frankie sakat sakat cagrildi, anca ilk maca yetisecegi belirtildi. timber icin de esnek davranabilirlerdi, bolgesine diger cagrilan isimlere baktigimda.

hollanda bu yolculukta nereye kadar gidecek merak edilesi.
her daim turnuva takimi olduklarindan, bir sistem dahilinde ilerlemeye devam edeceklerdir , kisiler bu baglam da dislinin bir kolu .

yine de peak sezon geciren modern bazi isimlerin disari da kalmasi buruk oldu nazarim da.

saygi ve selamlar .

nazarim da : * . zirkzee disinda *maatsen ve timber .

hollanda hocasi genel anlam da asiri celiskili bir yol secmis .

*garanti yoldan gitmek istemis.*tecrube, bilindik daha once kullanilmis yol.adres ; girona ile iyi bir sezon geciren *blind . kendisi ful bek den ziyade sol stoper ve libero stoperimsi sol bek yayiliminda 3lu de kullanirlar tahminim.
diger bir deyisle ; hoca kendisini milli takimda 2li 3lu stoper bek kurulumlu defans hattin da degerlendirecegi....
mevcut yasi,fizik durumu ve hizli olmamasi,ful bek oynadiginda serii hizli kanatlara gecilmesi vb dolayli ful bek 4lu de oynamasi intihar olur hollanda adina . 4lude tek alameti farikasi >>> dikine ve diyagonal uzun paslari.

diger yandan maatsen de bvb de cok guzel peak bir sezon gecirdi. kendisi cl de final oynayacak. genc,hizli,seri . gunumuz modern futbolunda en ragbet edilen nuanslarla bezeli bir tipoloji. kendisinin, hollanda nin oynadigi atak oyununa oldukca uygun br tipolojik ozellikleri oldugunu dusunuyorum. hocanin burda secimini tecrube versus tecrubesiz nuansi dolayli blind den yana yaptigini bariz. kanimca, van gaal olsaydi genc tecrubesiz demeden peak bir sezon geciren tarz olarak da cok uygun olan bu genci kadroya alirdi.

bu arada,
frankie'ye verilen zaman kredisi ,ki kendilerince hakkidir,takimin beyni.(sakatligi halen devam etmesine ragmen cagrildi) ,
ayni seyi timber ( bu da son denilene gore sakatligi /match fit durumu oldugu icin son anda alinmadi) icin yapmamasi anlasilir degil.
timber feyenoord'la peak bir sezon geciriyordu benim gozlemimde.

diger yandan,
atalanta ile peak bir sezon geciren de roon'un sakatligi ciddi oldugundn alinmamasi anlasilir bir durum. nazarimda, kendisi hollanda ulusal takiminda kilit bir oyuncu olmamasina ragmen, formda bir sezon gecirirken katki vermesi buyuk olasilikti. talihsiz bir donemden geciyor oyuncu.

velhasil,

blind/de vrij , gravenberch , wijnaldum, bergwijn, secimleri - nazarim da nerden baksan kismen *goreceli elde kalir secimler olmus .

sozun ozu ; kanimca, maatsen, timber ,zirkzee kadro da olmaliydi...

ps; frankie nin ilk maca yetisecegi belirtilmis. versus polonya.

saygi ve selamlar .

@Aras Şimşek , @Murat Durmaz , @Hayri Cund , @Kolpa Kemal Kürek
Abi ben Zirkzee‘nin hastasıyım gerçekten çok iyi bir forvet olacak çok yakın zamanda son iki yılda gösterdiği gelişim muhteşem Bayernin ekmeğini iyi yemiş Matthys Tel de öyle bu iki isim yakın zaman da forvet denince akla gelecek ilk iki isim olacak gibi hissediyorum

az once sonra eren hazirlik maci guzel bir *deneysel mac oldu hoca nin aklindakiler adina... bir iki yer degistirme bazli dokunus macin daha ilk dakikalarindan kendini belli ettirdi. < - >

versus kanada macinin en buyuk kazanimi ; sag one konumlandirilan levarkusenli frimpong. bu aksam saha nin yildizi oldu,,
62 dakika sahada kaldi yanilmiyorsam. 1 gol , 1 asist.

sol bek de van der ven'in oynayip cok iyi mac cikarmasi da
bir diger artisi oldu hoca adina .

acikcasi bu aksamki pozitif sonucu olan deneysel dokunuslar bir yana,
genel oyunu oldukca begendim. hollanda maci 4-0 kazandi, bir o kadar da atabilirdi kacirdiklari filelerle bulussa idi .

bu aksamki macta gordugum kimi olumlu noktalar dolayli -
mevcut eldeki aday kadro dan finallerde soyle bir 11 cikmasini bekliyorum ;

verbruggen
dumfries, virgil, aké, vdven
frenkie, koopmeiners, reijnders
*frimpong, gakpo, depay

weghorst ,malen, bergwijn, sonradan girip etkili olabilirler diye dusunuyorum.

* < - nazarimda ,turnuva da hollanda icin xfaktor olabilir. levarkusen le zaten muthis bir sezon gecirmisti,,,beklentim hoca nin *kendisini tipki bugun versus kanada macinda *oynattigi *konum dan(sag on) devam ettirmesi .

saygi ve selamlar

@Aras Şimşek , @Murat Durmaz , , @Kolpa Kemal Kürek , @Hayri Cund , @Alper Altun

Ben begendim iyi oynadi bizim portakallar. Bakalim turnuvada ne yapacaklar. Gozlemlenen bir sorun bitiricilik kalitesinde digeri de ortasaha sertligi. Onun disinda oyun plani is yapar.

De Jong olmadan da bu Hollanda turnuvada iyi isler yapacak gibi duruyor. Kanada'yi da Izlanda'yi da dörtlediler.

Ben Hollanda'nin Fransa'nin üzerinde bitirecegine inaniyorum.

Üst Alt