hollanda hapı yuttu, *koopmeiners ve *de jong kadrodan çıktı
izledigim 2 hazirlik macin daki momentumu devam ettirirlerse,- ek sakatliklar yasamazlarsa- favorilerin yanin da ust turlar da kendilerini gorursek sasirmamali .
zaten *ikisinin alinmasina (sakatliklari dolayli) anlam verememistim . (onceki sayfa da) .
Joshua Zirkzee kadroya cagrildi.
cok yerin de ama gec alinmis bir karar ( 2 hazirlik macinda da oynamliydi ,son durumunu gormek ve takimla momentum vs babinda ) ...
velhasil cagrilisina memnun oldum. eminim bir cok dutch mutlu olmustur.
dogru olani yaptilar. stratejik kilit hamle oldu bu yanlis dan *donulmesi .
*ayni sekil emre can konusu icin de gecerli almanya ozelinde.
bu arada *zirkzee >>> miami den tatili yarida kesip kampa katildi.
*keza >>>>
*Frankie de Jong’un sakatlığı sonrası Ian Maatsen, Hollanda milli takımı kadrosuna çağrıldı!
o bolge de -*veerman-(bi ihtimal *reijinders) - elbette ayni kalite de olmasa da oynar kanimca .
hatta gerekirse, veerman(yaninda schoute duble *pivot),
<< *gravenberch daha compact secim olabilir bu bolge de.
*reijinder tipki iskoc macindaki gibi - bir tik onde konumlanip, yedege xavi gecerse daha dengeli olabilir zannimca.
bu arada ,
* maatsen de >>> yunan adalarin dan tatili yarida kesip kampa katildi.
ilginc olan bir diger nokta, cocugun babasi evden kramponlari kendisine ulastirmak icin kampa goturmek icin caba sarfetmesi.
bunlarin hic birine gerek yoktu. keomann kanimca kadro sayisi ve secimlerin de bold hatalar yapti. aciklamalarindan da / yanlislarindan da bi anlam da donmus oldu. egrinin dogruyu bulmasi konusu.
ozellikle zirkzee, maatsen'e dair...
saygi ve selamlar