Horizon Forbidden West

10-20 saat sonra o kadar baydi ki beni yarida birakmistim zamaninda

yakin dövüs cok tirt hala ilk oyundan farki yok

sürekli ok atmak da bir zamandan sonra acayip sinir bozucu oluyor

hele ucan düsmanlari isabet ettirmek tam bir zulüm

oyunun mekanikleri bu kadar uzun süren bir acik dünya oyununu kaldiramiyor

böyle dandik oyunlara prim vermeyin sirf grafikler güzel diye

elden ring, baldurs gate 3 gibi seylere yönelin

10-20 saat sonra o kadar baydi ki beni yarida birakmistim zamaninda

yakin dövüs cok tirt hala ilk oyundan farki yok

sürekli ok atmak da bir zamandan sonra acayip sinir bozucu oluyor

hele ucan düsmanlari isabet ettirmek tam bir zulüm

oyunun mekanikleri bu kadar uzun süren bir acik dünya oyununu kaldiramiyor

böyle dandik oyunlara prim vermeyin sirf grafikler güzel diye

elden ring, baldurs gate 3 gibi seylere yönelin

zero dawn remastered'ı oynuyom hoşuma gitti benim heis,
dünyası çok güzel, ok mekaniğinde de lock on olmadığı için isabet hissi tatmin edici geldi, mevcut melee silahlarla combat de çok kötü hissettirmedi bana öyle, dodge falan zevkli olmuş. ikinci oyunun oynanış + hikaye olarak da daha da iyi olduğunu ifade edior herkes, sen sadece ok olayı yüzünden mi sevmedin

zero dawn remastered'ı oynuyom hoşuma gitti benim heis,
dünyası çok güzel, ok mekaniğinde de lock on olmadığı için isabet hissi tatmin edici geldi, mevcut melee silahlarla combat de çok kötü hissettirmedi bana öyle, dodge falan zevkli olmuş. ikinci oyunun oynanış + hikaye olarak da daha da iyi olduğunu ifade edior herkes, sen sadece ok olayı yüzünden mi sevmedin

karekterler cok tirt ve yakin dövüs sistemi cok bos aga

ok disinda da silahin yok

50-100 saatlik oyunu tasiyabilecek kadar bir derinlige sahip degil oyun

acik dünyasi cok bos ve hep tekrara düsüyor

tam bir vakit kaybi gibi geliyor insana

o dönem yanlis hatirlamiyorsam zelda ve nier otomata cikmisti bir de

hepsini cikar cikmaz oynadigim icin bu oyun gözüme daha da felaket gelmisti

cok cok cok büyük bir zaman kaybi malesef

hele zeldadaki cesitlilik ve nierdeki hikaye ve kombattan sonra horizon tam bir eziyete dönüstü

o dönem oyun oynamayi komple biracaktim neredeyse horizon yüzünden

bütün yasam enerjimi calmisti lanet oyun

karekterler cok tirt ve yakin dövüs sistemi cok bos aga

ok disinda da silahin yok

50-100 saatlik oyunu tasiyabilecek kadar bir derinlige sahip degil oyun

acik dünyasi cok bos ve hep tekrara düsüyor

tam bir vakit kaybi gibi geliyor insana

heis oyunu tam keşfetmemiş olabilirsin mi acaba ?
bikaç gündür baya daldım içine, silahların doğru kullanımlarını tek tek öğrendim şimdi combat baya stratejik ve zevkli hale geldi
cauldron'lara falan girdin mi mesela override olayı için
dlc'de de çok iyi silahlar var

heis oyunu tam keşfetmemiş olabilirsin mi acaba ?
bikaç gündür baya daldım içine, silahların doğru kullanımlarını tek tek öğrendim şimdi combat baya stratejik ve zevkli hale geldi
cauldron'lara falan girdin mi mesela override olayı için
dlc'de de çok iyi silahlar var

valla aga sen keyif aliyorsan ne güzel sana
acayip kiskandim seni simdi keske ben de keyif alabilseydim bundan
ikinci bölümü yaklasik 20 saat sonra falan birakmistim sanirim ben
ucan düsmanlari öldürmek eziyet gibi gelmeye baslamisti bana
hizli sabit durmayan yaratiklari avlamak uzun vadede cok sinir bozucu olmaya basliyordu

konuyu 1 yıl önce açmışım, 1 yıl sonra da oyunu açtım. ilk 10 saat sonunda zero dawn'ın ilk 10 saatinden çok daha fazla zevkli geldiğini söyleyebilirim.
karakterlerin tırtlığı konusunda necoya hak veriyorum ama oynanış sahiden zevkli, harita dolu, grind biraz sıkabiliyor ama grafikler harika olduğu için tolere etmek mümkün. skill tree epey gelişmiş, melee ilk oyuna kıyasla çok daha doyurucu olmuş. pc'de dualsense ile kablosuz oynadığınızda kamera hareketlerinde titreme oluyor, bunun çözümü launcherda nvidia reflex'i kapatmak veya kabloyla oynamak. bazı cutscenelerde fps düşüşü oluyor ama oyuna geçince düzeliyor. bunlar dışında bi problem görmedim. bitirince tekrar değelendirecem ama şimdilik epey kaliteli bir oyun hissi verdi.

bitirince tekrar değelendirecem ama şimdilik epey kaliteli bir oyun hissi verdi.

önceki mesaja göre tutarsız olacak ama 15 saati geçemedim, oyun aşırı sıkıcı bi hal aldı, karakterler bok, aloy desen durmadan konuşuyor, saygısız, soğuk, anlamsız, neyi niye yaptığı belli olmayan sıkıcı bi tipe dönüştü. bıktırıcı bi grind zorunluluğu neticesinde fonksiyonsuz denebilecek abuk subuk bi upgrade düzeneği. dünya ilk olarak güzel göründü ama sonra o kadar boş beleş gelmeye başladı ki hiçbir sihri kalmadı ortamın. zero dawn'ı öyle ya da böyle bitirmiştim hikaye kısmen daha sürükleyici olduğu için. sonuç itibariyle oyunu önermiyorum, #refunded

önceki mesaja göre tutarsız olacak ama 15 saati geçemedim, oyun aşırı sıkıcı bi hal aldı, karakterler bok, aloy desen durmadan konuşuyor, saygısız, soğuk, anlamsız, neyi niye yaptığı belli olmayan sıkıcı bi tipe dönüştü. bıktırıcı bi grind zorunluluğu neticesinde fonksiyonsuz denebilecek abuk subuk bi upgrade düzeneği. dünya ilk olarak güzel göründü ama sonra o kadar boş beleş gelmeye başladı ki hiçbir sihri kalmadı ortamın. zero dawn'ı öyle ya da böyle bitirmiştim hikaye kısmen daha sürükleyici olduğu için. sonuç itibariyle oyunu önermiyorum, #refunded

En buyuk Hatam PS5 aldigim zaman, direk RDR2 oynamak ve bitirmek. Simdi hic bir oyun sarmiyor o genreden.

Geri
Üst Alt