Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10-20 saat sonra o kadar baydi ki beni yarida birakmistim zamaninda
yakin dövüs cok tirt hala ilk oyundan farki yok
sürekli ok atmak da bir zamandan sonra acayip sinir bozucu oluyor
hele ucan düsmanlari isabet ettirmek tam bir zulüm
oyunun mekanikleri bu kadar uzun süren bir acik dünya oyununu kaldiramiyor
böyle dandik oyunlara prim vermeyin sirf grafikler güzel diye
elden ring, baldurs gate 3 gibi seylere yönelin
zero dawn remastered'ı oynuyom hoşuma gitti benim heis,
dünyası çok güzel, ok mekaniğinde de lock on olmadığı için isabet hissi tatmin edici geldi, mevcut melee silahlarla combat de çok kötü hissettirmedi bana öyle, dodge falan zevkli olmuş. ikinci oyunun oynanış + hikaye olarak da daha da iyi olduğunu ifade edior herkes, sen sadece ok olayı yüzünden mi sevmedin
karekterler cok tirt ve yakin dövüs sistemi cok bos aga
ok disinda da silahin yok
50-100 saatlik oyunu tasiyabilecek kadar bir derinlige sahip degil oyun
acik dünyasi cok bos ve hep tekrara düsüyor
tam bir vakit kaybi gibi geliyor insana
heis oyunu tam keşfetmemiş olabilirsin mi acaba ?
bikaç gündür baya daldım içine, silahların doğru kullanımlarını tek tek öğrendim şimdi combat baya stratejik ve zevkli hale geldi
cauldron'lara falan girdin mi mesela override olayı için
dlc'de de çok iyi silahlar var
bitirince tekrar değelendirecem ama şimdilik epey kaliteli bir oyun hissi verdi.
önceki mesaja göre tutarsız olacak ama 15 saati geçemedim, oyun aşırı sıkıcı bi hal aldı, karakterler bok, aloy desen durmadan konuşuyor, saygısız, soğuk, anlamsız, neyi niye yaptığı belli olmayan sıkıcı bi tipe dönüştü. bıktırıcı bi grind zorunluluğu neticesinde fonksiyonsuz denebilecek abuk subuk bi upgrade düzeneği. dünya ilk olarak güzel göründü ama sonra o kadar boş beleş gelmeye başladı ki hiçbir sihri kalmadı ortamın. zero dawn'ı öyle ya da böyle bitirmiştim hikaye kısmen daha sürükleyici olduğu için. sonuç itibariyle oyunu önermiyorum, #refunded