- 26 Kasım 2012
- 185.597
- 258.264
- 5.998
hayırlı iftarlar
sagol allah kabul ederse tabi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hayırlı iftarlar
böyle oruc olmaz mirader10da yattim simdi kalktim 2 dk sonra ezan okunacak
allah kabul etsin
11 de yattım 18.38 de kalktım ben de10da yattim simdi kalktim 2 dk sonra ezan okunacak
allah kabul etsin
niye yav 7 saat orucluydum 8 saat uyuduk iste alla allaböyle oruc olmaz mirader
yarım sevap kazandınniye yav 7 saat orucluydum 8 saat uyuduk iste alla alla
orucu uykuya tutturanın orucu kabul olmaz boşuna tutma10da yattim simdi kalktim 2 dk sonra ezan okunacak
allah kabul etsin
yeter reis fazlasinda gözümüz yokyarım sevap kazandın
uyku düzeni izin vermiyor ki reisyarım sevap kazandın
10da yattim simdi kalktim 2 dk sonra ezan okunacak
allah kabul etsin
dun munker nekirle gorusen @İsmail Enver abimize soralımbu ne ya ben senden daha fazla oruc tutmusum malesef bu sekilde tutulan oruc allah katinda tasdiklenmez.
Uykuya oruç tutturmayalım maksat nefis terbiyesi rüyada nefis yok zaten. Çok şükür atlamadık yıllardır. Ama şu an millet evde forumda çalışan 3-5 kişiden biriyimdir ben bile 3 gündür evdeyim. Ondan insanlar öğlen filan kalkabilir ama abartmamak lazım.dun munker nekirle gorusen @İsmail Enver abimize soralım
gec yatıyorum ama. ruyada nefis yok mu abi ben bazen ruyada kendimi kontrol edip uygun anlarda +18 seylere giristigimi hatirliyorum nefis var gibi ruyadaUykuya oruç tutturmayalım maksat nefis terbiyesi rüyada nefis yok zaten. Çok şükür atlamadık yıllardır. Ama şu an millet evde forumda çalışan 3-5 kişiden biriyimdir ben bile 3 gündür evdeyim. Ondan insanlar öğlen filan kalkabilir ama abartmamak lazım.
abi 1400 sene onceymis ölmesi normal degil mi nasi öldü kiMisal hazreti ebu ubeyde zamanında veba oldu o da pandemiydi milleti evde tuttu oruç zamanı orucunu aksatmadı ama insanlar daha kolay oruç tuttu tabi bunlar ohal şartları. Ha ama ebu ubeydeye ne oldu derseniz vefat etti![]()
aleyküm selam türkkancı kardeşimselam gurbetten tabutluğa
kacak cay var mıİftarımızı yaptık, tatlımızı yedik, çayımızı içiyoruz. Allah herkesin orucunu kabul etsin.
Çay hakikaten bir Türk için acayip önemli 1 item.