Ismail ARI
Büyük Kaptan
- 3 Aralık 2008
- 29.564
- 12.547
- 2.868
herseyide bilion müdürE ama sen anteptesin hatayda da öyle zaten ben türkiye genelinden örnekler verdim bir tarafları şişmesin diye çay diye bulaşık suyu içiyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
herseyide bilion müdürE ama sen anteptesin hatayda da öyle zaten ben türkiye genelinden örnekler verdim bir tarafları şişmesin diye çay diye bulaşık suyu içiyorlar
İftarımı açıyordum valla hiç içmedim bilmiyorum üstat ama harmanla en kötü
Valla öyle ama üstatherseyide bilion müdür
Çayda lipton earl grey iyidir
Sen Almanya’da mısın sanki Türkiye’de gibi yazıyorsun hep geçim derdi filan43 dk kaldi
almanya'da yasiyorum evet.. 500 kez söylemisimdirSen Almanya’da mısın sanki Türkiye’de gibi yazıyorsun hep geçim derdi filan
Valla hatırlamıyorum ama öyle bir yazıyorsun ki asgari ücretle geçinmeye çalışıyor gibisin üstat sorun yok ama şaşırdım sadecealmanya'da yasiyorum evet.. 500 kez söylemisimdir
asgari ücretle çalışanın halini anlamak içinValla hatırlamıyorum ama öyle bir yazıyorsun ki asgari ücretle geçinmeye çalışıyor gibisin üstat sorun yok ama şaşırdım sadece
sagol reis...asgari ücretle çalışanın halini anlamak için
asgari ücretle çalışmasına gerek yok üstat
Ama çalışılsa daha iyi anlaşılıyor kendimden de biliyorum üstat ki bir şey ima etmedim yahu muratı severim şaşırdım sadeceasgari ücretle çalışanın halini anlamak için
asgari ücretle çalışmasına gerek yok üstat
1500 dolarım var üstatAma çalışılsa daha iyi anlaşılıyor kendimden de biliyorum üstat ki bir şey ima etmedim yahu muratı severim şaşırdım sadece
Ya üstat ciddi misin sen öpüyorum gözlerinden kardeşimsagol reis...
Yok valla can rüyalardan bahsetti dedim öenmli olan gerçek hayat rüyalarda herşey serbest diye ben muhabbet etmiyorum yaniRamazan konusunda milletle karı muhabbeti mi yapıyorsun?
Yok valla can rüyalardan bahsetti dedim öenmli olan gerçek hayat rüyalarda herşey serbest diye ben muhabbet etmiyorum yani