- 1 Ağustos 2014
- 63.830
- 75.025
- 4.338
Hayırlı sahurlar herkese 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
reis ben de korona konusunda ban istemiştim onu da açsanaUyumadan sınavlara çalışmak için geçen hafta kendisine ban isteyen @Hidayet Sarıdağ reisin banını açtım. Son saatleri bekletmeye gerek yok.
PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Uyumadan sınavlara çalışmak için geçen hafta kendisine ban isteyen @Hidayet Sarıdağ reisin banını açtım. Son saatleri bekletmeye gerek yok.
Adamlığın kitabını yaz da artık ãlem adam görsün Murhan
Hosgeldin reis. Nerelerdeydin ya?
Hoş buldum reis 1 haftalık kafa izni aldım coronadan uzak bir hafta mis gibi geldi sınavlara çalıştım inanılmaz verimli oluyor böyle kafa bir yerde olunca hiçbir işe yaramıyordu.
hangi sinava çalışıyorsun rtasHoş buldum reis 1 haftalık kafa izni aldım coronadan uzak bir hafta mis gibi geldi sınavlara çalıştım inanılmaz verimli oluyor böyle kafa bir yerde olunca hiçbir işe yaramıyordu.
hangi sinava çalışıyorsun rtas
ertelendi mi o sinav, alandan mi hazirlaniyon
ertelendi mi o sinav, alandan mi hazirlaniyon
Öğle vakti 12:30 gibi uyanıp şimdi 5e doğru yeni yatıyorum. 3.gün.
İmsak vakti geçti biraz önce. GSCimbom Ailemize şimdiden hayırlı günler dilerim.
basarilar uatat, ben de alandan girmistim 82 mi ne aldim ise yarayacak gibi degildi sonra askere gittim seneye girecegim kpssye AdanYok düz benim ön lisans sağlık 1 hafta sonraya ertelendi
mutlu huzurlu günler yakın inşallah hocamIftarimizi simdi yapacagiz. Herkese guzel ve huzurlu Ramazan gunleri diliyorum