- 1 Ağustos 2009
- 47.008
- 49.307
- 4.878
Beğenmeyenleri ejderya üfürsün
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bir iki bolum daha yasarsa viserys ya gece kralina yada golluma donusecek zatenAcayip bir bölüm olmuş ilk 6 bölüm daha sakin geçiyordu ama 7'nci bölümle beraber baya hareketlenmiş.
Alicent kraldan kaptığı hançerle Rhaenyra'yı yaralamıştı o hançer Game Of Thrones finalinde gece kralını öldürmüştü.
Milli gurur büyük osmanli Khal Drogo Helal beeeeAile ağacı şu şekilde şekillenecek.
![]()
Kim kral olacak?ic savas baslar yakinda tarihcesine baktim da kral kim olacak belli ama sonucunda iki taraftada tac takanlar oluyor ( die) diye biliyorum
ikinci sezon dance of dragon donemini konu alacak gibi
devamini bilmek istemiyorsaniz acmayinKim kral olacak?
devamini bilmek istemiyorsaniz acmayin
aegon su stranger thingsteki mikeá benziyen firlama ama rheanarys yada adi neyse o da tac takacak ve iki taraf birbirini tanimadigi icin savas cikacak sonucta kralligin devami rheanarysín cocuklarindan sekilleniyor ama deamon ile cocuklari mi olacak bilemiyorum, sanirim oyle olmasi gerekir cunku sonraki krallarin hicbiri su anki bastard cocuklar degil[
hem aegon hem de rheanarys oluyor ic savas sonunda diye biliyorum muhtemelem bircok prens ile birlikte/SPOILER]
ben kitaplari okumadim bu cikarimlari kraliyet aile soyagaci ve cesitli websitelerinde kitaplardan alinan bilgilere gore paylastim yanlisim varsa kitaplari okuyanlar duzeltsin.