House of the Dragon | HBO

her bölüm önceki bölümden kötü. gidişat iyi değil

time jump gereksiz ve saçmaydı

Son bölüm beni de baydı, diziye biraz heyecan ve erotizm lazım gibi.

Ulan nedir çektiğimiz yüzsük dizisinde galadriel gacısının afra tafrası

Ejderha dizisinde sıçar gibi doğuran bacılar

Dizinin içte biri push push diye bitti zaten

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ejderhalar falan güzel de hikaye şimdilik biraz zayıf geldi bana, got gibi sarmıyor. son bölümdeki oyuncu değişiklikleri de sürükleyiciliği baya düşürdü..

Amcasiyla en basta evlenseler sorun kalmayacakti

Acayip bir bölüm olmuş ilk 6 bölüm daha sakin geçiyordu ama 7'nci bölümle beraber baya hareketlenmiş.
Alicent kraldan kaptığı hançerle Rhaenyra'yı yaralamıştı o hançer Game Of Thrones finalinde gece kralını öldürmüştü.

Bu herif çok iyi yazıyor, taht oyunları bu bölümle başladı ve hemen herkesin bir ağırlığı var. Paldır küldür hızlı gelişseydi olaylar havada kalacak, sen kim köpeksin denecek çok karakter olabilirdi, gel gör ki küçük valerian kızları bile şahsiyet sahibi. İşler ağır çirkinleşecek, herkes alfalaştı.

Acayip bir bölüm olmuş ilk 6 bölüm daha sakin geçiyordu ama 7'nci bölümle beraber baya hareketlenmiş.
Alicent kraldan kaptığı hançerle Rhaenyra'yı yaralamıştı o hançer Game Of Thrones finalinde gece kralını öldürmüştü.
bir iki bolum daha yasarsa viserys ya gece kralina yada golluma donusecek zaten

ic savas baslar yakinda tarihcesine baktim da kral kim olacak belli ama sonucunda iki taraftada tac takanlar oluyor ( die) diye biliyorum

ikinci sezon dance of dragon donemini konu alacak gibi

Aile ağacı şu şekilde şekillenecek.

bn2xpwxd2oi91.png

Viserys gibi makul bir adamın 1 tane mantıklı çocuğu yok, alayı dingil.

Deamon Reis iyiden iyiye devreye girecektir artık.

devamini bilmek istemiyorsaniz acmayin

aegon su stranger thingsteki mikeá benziyen firlama ama rheanarys yada adi neyse o da tac takacak ve iki taraf birbirini tanimadigi icin savas cikacak sonucta kralligin devami rheanarysín cocuklarindan sekilleniyor ama deamon ile cocuklari mi olacak bilemiyorum, sanirim oyle olmasi gerekir cunku sonraki krallarin hicbiri su anki bastard cocuklar degil[
hem aegon hem de rheanarys oluyor ic savas sonunda diye biliyorum muhtemelem bircok prens ile birlikte/SPOILER]

devamini bilmek istemiyorsaniz acmayin

aegon su stranger thingsteki mikeá benziyen firlama ama rheanarys yada adi neyse o da tac takacak ve iki taraf birbirini tanimadigi icin savas cikacak sonucta kralligin devami rheanarysín cocuklarindan sekilleniyor ama deamon ile cocuklari mi olacak bilemiyorum, sanirim oyle olmasi gerekir cunku sonraki krallarin hicbiri su anki bastard cocuklar degil[
hem aegon hem de rheanarys oluyor ic savas sonunda diye biliyorum muhtemelem bircok prens ile birlikte/SPOILER]
🙏🙏🙏

Geri
Üst Alt