Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.918
- 102.080
- 5.238
Rhaenyra 'nın bebeleri tam sopalık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
daha cok golluma donustu herif sanirim hastaligi cuzzamViserys, gittikçe Gece Kralına dönüyor
jon snow'a bir comeback spinoff cekilecek sanirim ama bu dizi sadece yabanda gecen sikici maceralar mi yoksa kralin donusu mu olacak bilmiyoruz.Son sahnede Viserys kullandığı ilaçların yan etkisi yüzünden yanına gelenin Rhaenyra olduğunu sanıyordu ve kehanetle ilgili düşüncelerini Alicent'e söyledi bundan sonra işler iyice karışmaya başlayacak. Güzel bir 9'ncu bölüm üstüne harika bir sezon finali izleriz. Viserys'ın kehanette bahsettiği kişi ileride aslında Jon Snow çıkacak.
harika bir senaryo olurdu beejon snow'a bir comeback spinoff cekilecek sanirim ama bu dizi sadece yabanda gecen sikici maceralar mi yoksa kralin donusu mu olacak bilmiyoruz.
ben olsam o gicik brani supreme evil yapar jon snow'u da ejderhayi bulmaya gonderirdim geri donup kralligi kurtarsin diye.
Bravo demokrat dedeBi yerde gördüm hoşuma gitti
Viserys: kuzeydeki starklarla da helalleşeceğiz.
Beğendim. Bilmiyorum belki kitaplardan sapmış olur ama game of thronesu kurtarabilir.jon snow'a bir comeback spinoff cekilecek sanirim ama bu dizi sadece yabanda gecen sikici maceralar mi yoksa kralin donusu mu olacak bilmiyoruz.
ben olsam o gicik brani supreme evil yapar jon snow'u da ejderhayi bulmaya gonderirdim geri donup kralligi kurtarsin diye.
tek göz çocuk daemon'a benziyor , dizinin sivrilen nadir karakterlerinden.
viserys iyi oyunculuk sundu bizlere, özelliklede son bölümde
yerli diziler filmler biteli yıllar olmuştu aynı kısırlığı yabancı dizi-sinemada da yaşamaya başladık maalesef.tek göz cocuk baya sivrildi, kohl/kraut sövalye daemon'u yenerken, tek göz sövalyeyi yendi
ortam baya kizisacak
lakin son 10-15 dakika haric baya sIkIci gecti bölüm
tek göz cocuk baya sivrildi, kohl/kraut sövalye daemon'u yenerken, tek göz sövalyeyi yendi
ortam baya kizisacak
lakin son 10-15 dakika haric baya sIkIci gecti bölüm
2-3 istisna haric (daemon, tek göz) oyuncular da baya gerisindeGoTun çok geride bu dizi.
Genel olarak vasat denilir
Goruntu guzeldidaha cok golluma donustu herif sanirim hastaligi cuzzam