House of the Dragon | HBO

Bütün seri bastardlarin g.tü kurtarmak üzerine iyi mi.

begendigim bir bolumdu aksiyon olmamasina ragmen o gerilimi ayni zamanda huznu de cok guzel yansittilar.Dizi her bolumu ile resmen ROPí dovmeye devam ediyor cok uzucu..

Son sahnede Viserys kullandığı ilaçların yan etkisi yüzünden yanına gelenin Rhaenyra olduğunu sanıyordu ve kehanetle ilgili düşüncelerini Alicent'e söyledi bundan sonra işler iyice karışmaya başlayacak. Güzel bir 9'ncu bölüm üstüne harika bir sezon finali izleriz. Viserys'ın kehanette bahsettiği kişi ileride aslında Jon Snow çıkacak.
jon snow'a bir comeback spinoff cekilecek sanirim ama bu dizi sadece yabanda gecen sikici maceralar mi yoksa kralin donusu mu olacak bilmiyoruz.

ben olsam o gicik brani supreme evil yapar jon snow'u da ejderhayi bulmaya gonderirdim geri donup kralligi kurtarsin diye.

Enfes bir bölümdü. Oyunculuklar ve gerilim çok iyiydi. Bu bölümden sonra artık kıyamet kopacak herhalde. Şu ana kadar altyapısını oluşturdular.

jon snow'a bir comeback spinoff cekilecek sanirim ama bu dizi sadece yabanda gecen sikici maceralar mi yoksa kralin donusu mu olacak bilmiyoruz.

ben olsam o gicik brani supreme evil yapar jon snow'u da ejderhayi bulmaya gonderirdim geri donup kralligi kurtarsin diye.
harika bir senaryo olurdu bee :love::love:

Beğendim. Bilmiyorum belki kitaplardan sapmış olur ama game of thronesu kurtarabilir.

Bravo doc

tek göz çocuk daemon'a benziyor , dizinin sivrilen nadir karakterlerinden.
viserys iyi oyunculuk sundu bizlere, özelliklede son bölümde

tek göz çocuk daemon'a benziyor , dizinin sivrilen nadir karakterlerinden.
viserys iyi oyunculuk sundu bizlere, özelliklede son bölümde
tek göz cocuk baya sivrildi, kohl/kraut sövalye daemon'u yenerken, tek göz sövalyeyi yendi

ortam baya kizisacak

lakin son 10-15 dakika haric baya sIkIci gecti bölüm

tek göz cocuk baya sivrildi, kohl/kraut sövalye daemon'u yenerken, tek göz sövalyeyi yendi

ortam baya kizisacak

lakin son 10-15 dakika haric baya sIkIci gecti bölüm
yerli diziler filmler biteli yıllar olmuştu aynı kısırlığı yabancı dizi-sinemada da yaşamaya başladık maalesef.
geçmişe özlem duymaktan ziyade eski muadilleriyle veya serileriyle kıyaslanamayacak kötülükte diziler filmler çıkıyor sürekli

daemon ve aemond'un ejderhalar üzerinde kapışmasını sabırsızlıkla bekliyorum. kim bilir o bölüm ne zaman yayınlanır

Geri
Üst Alt