House of the Dragon | HBO

ejderhan var yık geç ne bu muhabbet?

yok konsey kuruluyor kralın emirleri ve kararları sorgulanıyor? ulan bizde bile bu kadar demokrasi yok.

eğer emirlerime karşı gelen varsa ejderhalarımı gösterir p mi g mi diye sorardım

Khalesi'den sonra Rhaenyra sarmıyor, Daemon puştu saracak gibi ama onun da sahneleri azdı.

Ejderhalar GOT'a göre daha yapaysı geldi bana sanki GOT'ta daha gerçekçiydi.

Cast seçimi kötü gibi. Ağırlığı olan bir oyuncu yok.

GOT'ta Sansa bile oynarken duyguyu yansıtıyordu. Tabii ilk 2 bölüm ama oyuncularda ağırlığı olup izlerken duygu katan göremedim henüz.

Siyahi insan bir yere bağlanmayacaksa, tamamen gereksiz olmuş. Evreni yıllarca izleyip siyahi birini görmek garip geliyor çünkü.

Rhaenyra çok yapay. Hiç gerçekçi durmuyor.

Got toparlayacak tek şey yeni kralın evil çıkması ve snowun son targaryen olarak ejderhaya binip geri dönmesi olacaktır

Yeni bir dizi 10 sene sonrası geçen bir time line

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
dedigim kadar uc bir senaryo degil ama jon snow spinoff geliyor keske bran evil ciksa ve jonsnow drogonun pesine ciksa tahti geri alsa hikayeyi toparlarlardi

spinoff derken bir baratheon spinoffu fena olmazdı aslında

üç kardeşin yetistigi dönemi, çılgın krala karşı dönen savaş, final sezon robert baratheonun tahta oturması

gottan iyi karakterler

sen olsan direk rastali zenci abiyi goturmustun coktan

adam kizini onerirken gel isi uzatmayalim der baglardin iki dakkada
Zencinin küçük yaştaki kızını krala teklif etmesi zaten sinirlerimi zıplattı. :mad:

Kardeşim getir şu kızın nüfusunu derdim. 12 mi demek ki 6 sene boyunca babası olarak seni tatmin edeceğim derdim.

düğün pastamızda, rastalı karımın seveceği cinsten olurdu

il_fullxfull.1188507532_jlqj.jpg

Geri
Üst Alt