House of the Dragon | HBO

pedofili vb. bir çok şeyin dibine vuruyorlar!! dizinin sonunda kralın kızı amcasıyla evlenir herhalde!!
Targaryan hanedanı işte, kitapta abisi ordu kuracak ayağına khaalesiyi khal drogoya gelin verdiklerinde 12-13 yaşındaydı daenerys.

Ensest ve pedofili tarafları ortaçağ kafasına uygun işlenmiş gibi anlattığın gibiyse.

Nihayet 2 aksiyon görebildik. Daemon tam bir pk olmasına rağmen sanırım diziye en azından biraz hareket kattığı için favori karakter olacak. Prensesin de değişmesini sabırsızlıkla bekliyorum. Viserys aslında ciddi manada iyi biri gibi ama kararsız ve tırsak. Bakalım neler olacak

yaşlı genç / incest sahnerden gına geldi.

başrolde olan sarışın kız baya çirkin ya. keşke elsa jean dizide olsaydı

Kralın aşırı yumuşak naif olması ve kızına yaklaştığı psikolojiyi görünce acayip imrendim.

Keşke kız babasının, kızı olabilsem dedim.

İstediğin kocayı kendin seç ve istediğin hayatı yaşa falan diyor kıskanmamak elde değil. :love:

Bu Targeryanların hangi kralı çok acımasızdı GOT'da geçiyordu sürekli ismi, bu kral değil değil mi bunun oğlu herhalde baya acımasız birisi.

Neden ikna olmayayım somut bir örnek ile. Deneayers doğdu mu ? Acaba bu doğan erkek abisi bi tane daha hamile oda deneayers mi olacak oda olabilir. Peki J.Snow kimden :D
Got ile bu diziyi birleştirmeye çalışıyorsun, senin hatan o bence iki diziyi de ayrı ayrı ele al

Geri
Üst Alt