Arif Çelik
Hocaların Hocası
- 18 Temmuz 2014
- 50.846
- 29.230
- 2.993
pedofili vb. bir çok şeyin dibine vuruyorlar!! dizinin sonunda kralın kızı amcasıyla evlenir herhalde!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Targaryan hanedanı işte, kitapta abisi ordu kuracak ayağına khaalesiyi khal drogoya gelin verdiklerinde 12-13 yaşındaydı daenerys.pedofili vb. bir çok şeyin dibine vuruyorlar!! dizinin sonunda kralın kızı amcasıyla evlenir herhalde!!
spoilere bak!!!son 10 dk iyiydi
GoT dünyasinda gayet normal bu durumlar. Yani herhangi bir kral cikip da "Ejderha ile evlenmek istiyorum" dese sasirmampedofili vb. bir çok şeyin dibine vuruyorlar!! dizinin sonunda kralın kızı amcasıyla evlenir herhalde!!
Ben çaktırmadan spoiler verdimGoT dünyasinda gayet normal bu durumlar. Yani herhangi bir kral cikip da "Ejderha ile evlenmek istiyorum" dese sasirmam
hayır o karakter işte şu an kral.Bu Targeryanların hangi kralı çok acımasızdı GOT'da geçiyordu sürekli ismi, bu kral değil değil mi bunun oğlu herhalde baya acımasız birisi.
Olmaması lazım ya çünkü daha Daenerys doğmadı. Bu başrolde ki kadın Daanerys'ın annesi olması lazım yanlış mı düşünüyorumhayır o karakter işte şu an kral.
sadece çıldırmak için uygun bir motivasyon kaynağını henüz bulamadı.
yanlış düşünüyorsun desemde ikna olmayacak gibisin renktaş .Olmaması lazım ya çünkü daha Daenerys doğmadı. Bu başrolde ki kadın Daanerys'ın annesi olması lazım yanlış mı düşünüyorum
Neden ikna olmayayım somut bir örnek ile. Deneayers doğdu mu ? Acaba bu doğan erkek abisi bi tane daha hamile oda deneayers mi olacak oda olabilir. Peki J.Snow kimdenyanlış düşünüyorsun desemde ikna olmayacak gibisin renktaş .
Got ile bu diziyi birleştirmeye çalışıyorsun, senin hatan o bence iki diziyi de ayrı ayrı ele alNeden ikna olmayayım somut bir örnek ile. Deneayers doğdu mu ? Acaba bu doğan erkek abisi bi tane daha hamile oda deneayers mi olacak oda olabilir. Peki J.Snow kimden![]()
Öyle okumuştum o yüzden bağdaştırmaya çalışıyorum birbirinden bağımsız ise doğrudur.Got ile bu diziyi birleştirmeye çalışıyorsun, senin hatan o bence iki diziyi de ayrı ayrı ele al
Özür dilerim ön yargılı davrandığım için seni ikna edemem sanıyordumÖyle okumuştum o yüzden bağdaştırmaya çalışıyorum birbirinden bağımsız ise doğrudur.
Aşk olsun nerede inat ettiğimi gördün şu forumda .Özür dilerim ön yargılı davrandığım için seni ikna edemem sanıyordum![]()