hugo rodallega

Ersun hocam guzel takim kuruyor. Seneye tsliyim.

Superligden bize futbolcu yaramiyor hele birde yabanci ise ve bir dunya para ister bunlar gerek yok

Verstuurd vanaf mijn LG-H815 met Tapatalk

Rodallega'nın sözleşmesinde 1,5 M€'ya serbest kalır maddesi var. (A Spor)

Yedek forvet olarak gelebilir

Alınmasını hiç ama hiç istemiyorum. Bu kafayla transfer yapmaya devam edeceksek yapmayalım daha iyi Umut'a razıyım ben.

Yedek santfor olarak herzaman iş yapar Kulübede beklesin fernandaodan da umttan da iyidir

Dembele gibi bir adamla birlikte gelicek olsa gelsin. Hatta Dembele-Rodallega-Sercan forvet rotasyonu bile olur. Seneye avrupada da yokuz, Sercansiz bile olur. Gidip tek bunu alicaklar ise kalsin,istemez.

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

hugo-rodallega-fulham-real-betis_3001297.jpg

Adı bizimle anılıyor. Bu oyuncu hakkında görüşleriniz nelerdir?

Edit: Akhisar'dan topçu alınır mı gibi ezbere yorum yapmayalım lütfen. Zira adam yıllarca Premier League'de oynamış.

Feristah olsa Turkiye liginden yabanci almam.

Bkz.

Revivo
Kuzmanovski
Amrabat
Balic
Donk
Dany
Saidoo

%0 basari oranimiz!! Gerek yok riske.

Bkz.

Revivo
Kuzmanovski
Amrabat
Balic
Donk
Dany
Saidoo

Kısmen katılıyorum ama genelleme yapmak doğru değil. Mesela Saidou yazmışsın ama adamın bize katkısı çok oldu. Gerets ile şampiyon olduğumuz dönemde takımın en önemli parçalarından biriydi. Ayrıca şöyle bir durum var. Yazdığın futbolcular Türkiye'de parlamış oyuncular. Rodallega zaten yıllarca İngiltere'de top koşturmuş, az çok tanınan bir oyuncu.

1.5 milyon gibi komik bir rakama yedek olarak gelebilir her türlü umutun yerini işgal edebilir

Dembele, Rodallega/Eren, M.Yeşilyurt

Mukemmel forvet rotasyonu olur

Kısmen katılıyorum ama genelleme yapmak doğru değil. Mesela Saidou yazmışsın ama adamın bize katkısı çok oldu. Gerets ile şampiyon olduğumuz dönemde takımın en önemli parçalarından biriydi. Ayrıca şöyle bir durum var. Yazdığın futbolcular Türkiye'de parlamış oyuncular. Rodallega zaten yıllarca İngiltere'de top koşturmuş, az çok tanınan bir oyuncu.

Yine de riske gerek yok.

14 yabanci hakkin var. Adi scout ekibi olan bir guruha dunyanin parasini oduyoruz niye tsl den 30 kusur yasinda anadolu topcusu pesinde kosuyoruz?

Gitsinler yabanci genc oyunculari toplasinlar 1 milyona falan.

Artik bizim icin futbolcunun son sahibi olmak cok luks! Stratejimiz degismek zorunda.

Son düzenleme:
sercan+umutu gönderirsin maaşını rodallega ya verirsin, 1.5 a iyi bir anlaşma olur. bu 16-17 sezonunda ligde 15 golü bulur bence.

Son düzenleme:
valla bence iyi olur... Akhisar'dan Galatasaray'a gelen şampiyonluk ve kupalar görmeden gitmiyor bildiğimiz gibi... yalnız tek yaş sıkıntı... ben 30 yaşından yukarıda 3 veya 4'ten fazla oyuncu olmasını pek iyi görmüyorum...

Son düzenleme:

Bkz.

Revivo
Kuzmanovski
Amrabat
Balic
Donk
Dany
Saidoo

Saidou gayet başarılıydı, şampiyonlukta en önemli katkısı olan oyunculardan.... Amrabat da iyi kötü La Liga'da estirip PL'e ciddi bir paraya transfer oldu. Batista da örnek verilebilir, o da anadolu'dan gelip işini yapan adamlardan biri.

Ayrıca Geremi, Bakambu, N'Diaye, Jedinak, Ali Adnan, Popov tarzında bizim ligden çıkıp yurtdışında iyi performans gösteren oyuncular mevcut.

Rodallega belki as forvetimiz olamaz ama 2.forvet olarak katkı verir. İngiltere geçmişi de kaliteli bir oyuncu olduğunu gösteriyor.

Anadolu'dan oyuncu alacaksak yalnız, hem yeteneğe hem mental olarak büyük takıma hazır olmasına dikkat etmemiz lazım.

Yani alacağın adam hem iyi oynayan hem de düzenli bir hayatı olan oyuncuysa başarılı olur muhtemelen.

Birinden biri olmayınca tutmuyor devre arasında da gördüğümüz üzere.

Galatasaray, Rodallega ile 2 M €'dan 3 yıllık anlaşma sağladı. Oyuncunun 1.5 M €'luk serbest kalma bedeli var. (Habertürk)

Geri
Üst Alt