hugo rodallega

Fenerbahçe'nin Webo transferinin en kötü ihtimalle 1.5 katı kadar etkisi olur bize.

2008 den beri attığı tüm golleri izledim çoğunlukla kontra atak ve kafa vuruşundan atmış birkaçtane de spektaküler golü var Galatasaray maçlarından izlediğim kadarıylada oyun içi katkısı müthiş değil..

2008 den beri attığı tüm golleri izledim çoğunlukla kontra atak ve kafa vuruşundan atmış birkaçtane de spektaküler golü var Galatasaray maçlarından izlediğim kadarıylada oyun içi katkısı müthiş değil..

ileride top tutma ve sırtı dönük oynama özelliği yoksa ıslık yer.

savunmalar tarafından dayak yiyecek santrafor lazım deil bize.

rodelgayı tanımayan ve gs maçları dısında hiç izlemeyen futbol cahili klasik ortadoğu mentalitesine sahip vizyon yoksunu zavallı acınası insanlar şuradan azda olsa fikir sahibi olabilirler
199376d1319553767-post-your-frustrations-copy-hugo-rodallega-overview_-attributes-.png

Bizde taban ücret, 2 milyon eurodan başlıyor heralde

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 milyon euro çok öyle olacaksa gelmesin. Onun dışında 1.7 bonservis 1.5 milyonda yol yemek sigorta işlem tamamlansın. Rotasyonda lig maratonunda çok iş yapar.

Ya ne 2 milyonu inanmayin su serefsizlere.

Osman Altunterim: "Galatasaray'da transfer konusunda Rodallega merkezli bazı detaylar var.. Rodallega ile anlaştı Galatasaray ama menajere yapılacak komisyon, Akhisar'a yapılacak 1.7 milyon Euro nakit konusunda sıkıntılar var.. Bu nakiti çıkartamıyor kulüp.. Bu arada Zaman geçiyor ve Rodallega'nın 1.7 milyon euro'luk serbest çıkış opsiyonu 30 Haziran itibarıyla doluyor. Eğer 30 Haziran'dan önce ödeme olmazsa Akhisar 5 milyon € istiyor!"

1.7 milyon euro kaynak yaratamayan çapsız bir yönetim ile karşı karşıya mıyız ?

Geri
Üst Alt