- 16 Haziran 2010
- 196.504
- 148.722
- 6.478
Dunku haber degilmi? Baskanlari yalanladi.Galatasaray, Rodallega ile 2 M €'dan 3 yıllık anlaşma sağladı. Oyuncunun 1.5 M €'luk serbest kalma bedeli var. (Habertürk)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dunku haber degilmi? Baskanlari yalanladi.Galatasaray, Rodallega ile 2 M €'dan 3 yıllık anlaşma sağladı. Oyuncunun 1.5 M €'luk serbest kalma bedeli var. (Habertürk)
Galatasaray, Rodallega ile 2 M €'dan 3 yıllık anlaşma sağladı. Oyuncunun 1.5 M €'luk serbest kalma bedeli var. (Habertürk)
Dunku haber degilmi? Baskanlari yalanladi.
Rodayegaaaaaaa gel ulan artik.
Osmanim 8 bucuk aydir yirtiniyoruz burada rodayegaaaaa diye. Bu yirtinisin bir sebebi olmali degil mirenkdaş sen futbolcudan anlarsın bu adam iyimi cidden bukadar.
izlemedim ben kendisini gs maçları dısında
Osmanim 8 bucuk aydir yirtiniyoruz burada rodayegaaaaa diye. Bu yirtinisin bir sebebi olmali degil mi![]()
2008 den beri attığı tüm golleri izledim çoğunlukla kontra atak ve kafa vuruşundan atmış birkaçtane de spektaküler golü var Galatasaray maçlarından izlediğim kadarıylada oyun içi katkısı müthiş değil..
Bu herif orda 600 -700 yıllık alıyor iken neden 2 milyon veriyoruz.Galatasaray, Rodallega ile 2 M €'dan 3 yıllık anlaşma sağladı. Oyuncunun 1.5 M €'luk serbest kalma bedeli var. (Habertürk)
Fenerbahçe'nin Webo transferinin en kötü ihtimalle 1.5 katı kadar etkisi olur bize.