Hukukçular Son Noktayı Koydu "Seçim Olacak"

Cevap: Galatasaray'lı Hukukcular şuanda Futbol Gündemi'ndeler l Lig TV Canlı

yahu genel kuruldaki karara itiraz ettiyse bu ne demektir , seçim yapılamaz çünkü değişecek bir şey varsa yönetim olarak ibra olurlarsa zaten seçim olmayacaktı , demektir..

hayir.ibra olurlarsa secim yine olacaktir cünkü polat ecimi ibra olamadikalri iicn degil kendi istekleri dogrultusunda aldilar.

polat bize öğrettiği kendin için yaşa, boşver renk aşkını ... onun sayesinde hukuk öğreneceksem vay halimeee herşeyi kaybederim... :)

Su ana kadar ne diyorlar arkadaslar secim konusunda

divan kurulu hatayi bastan yapti.polat ve yandaslarini madur birakmamak iicn mali olarak ibra etti.aslinda demin avukatin dedigi gibi mali olarakta ibra edilmemeleri gerekirdi ama dedi

farkındamısınızz bilmiyorumda.... son 2 gündürrr ne forumda ne diğer sayflardaa taraftar girmiyorrr. bıktık yahuuu artıkk belirsizliktennn..

adnan geldi şampiyonluk son dakikalarda geldi...

adnan geldii teknik adam getirmek veya göndermek son dakikalardaa oldu.

adnan geldi stad açıldı açılıyor derken savunamadııı kulubu.

adnan geldi transfer bombaları var derken transfersiz geçti ömrümüz.

adnan geldi seçi işi bile son dakikalara kaldııı...

adnan polat başkan neymiş böylee yahuu hep bir belirsizlikkk. vallaha bugunden sonra seçime kadar kolay kolay yazmam artıkkk. her gün aynı muhabbetlerrr. yok seçimdi yok şu futbolcu yok şu teknik direktörrr...

biz taraftara laf değil icraat yapacak söylediklerini gerçekleştirecek başkan veya yönetici lazımmm...

biz böyle seçim kaosuydu filan derken teknik adamda bulamaycazzz. adaysann teknik adamın bellidir. yok yönetime girecekler şunu istiyor-kafa karışık kim olsa diye kendi içinde karamsarlık yaşayacak başkanında ben başarılı olacağını zannetmıyorum. başkan hep başkanlarının gösterdiği yolda ilerleyecekse bizim kubun yolları epey bi karıscak belli...

seçime beni destekleyenler çok deelerde birileri. o günkü yönetici kadrosu geleceğe yönelik planlar ve teknik adam konusu en az şansı olan adayı bile o gün başkan yapabilir. bu seçim sonuçtaaa.....

GS kongre uyeleri Mali acidan neden ibra etti? Kulup mahkemelerde surunmesin diye cunku mali olarak ibra edilmeselerdi KESIN olarak mahkemelik olacakti kulup cunku hersey incelenmek zorundaydi fakat idari acidan mahkemelik olmayacakti kulup sonuca ortada HESAP verilecek bir durum YOK ve Kongre'de zaten bunu beklemiyordu ama Polat yine yapti yapacagini, once arkadaslarini sonra hem kendi hemde yoneticiler mahkemeye basvurdu.

Aslinda Genel Kurulu tekrarlamak gerek bu sefer Mali acidanda ibra etmeyeceksin, Polat'a en guzel cevap bu olurdu. Su secimler olsun sonra Genel Kurul'u tekrar etmek gerek Polat icin (ama herhalde boyle birsey mumkun degil malum yeni bir baskanimiz olacak?) ...

oleyyy be resman tehdit etti polati

polat böyle devam ederse dava acilir:)

GS kongre uyeleri Mali acidan neden ibra etti? Kulup mahkemelerde surunmesin diye cunku mali olarak ibra edilmeselerdi KESIN olarak mahkemelik olacakti kulup cunku hersey incelenmek zorundaydi fakat idari acidan mahkemelik olmayacakti kulup sonuca ortada HESAP verilecek bir durum YOK ve Kongre'de zaten bunu beklemiyordu ama Polat yine yapti yapacagini, once arkadaslarini sonra hem kendi hemde yoneticiler mahkemeye basvurdu.

Aslinda Genel Kurulu tekrarlamak gerek bu sefer Mali acidanda ibra etmeyeceksin, Polat'a en guzel cevap bu olurdu. Su secimler olsun sonra Genel Kurul'u tekrar etmek gerek Polat icin (ama herhalde boyle birsey mumkun degil malum yeni bir baskanimiz olacak?) ...

polati hala mali olarak ibra etmeyip dava acilabilirmis :) resmen tehdit etti avukat

yemişim polatın iş adamlık ismini. kimse tutmuyorki orda seniiiii. burda galatasaray konu ise kimse kendi menfaatleri için kulubun ismini kullanarak abukça iş yapamaz.

Noldu, kim ne dedi? :D

avukatin biri polat mali olarakta ibra edilmeyecekti cünkü bazi yanlis hesaplar yüzünden ama polat bunu bilerek yapmamistir falan diye örtbaz ettik dedi.ama istersek yine mali olarak inceleme talep eder polati dava edebiliriz dedi :)

secime engel birsey yoktur:)

avukatin biri polat mali olarakta ibra edilmeyecekti cünkü bazi yanlis hesaplar yüzünden ama polat bunu bilerek yapmamistir falan diye örtbaz ettik dedi.ama istersek yine mali olarak inceleme talep eder polati dava edebiliriz dedi :)

Harika. Genel Kurul'un tekrarlanmasina gerek bile yok o halde, ben olsam simdi aninda dava acardim. Umarim acilir da Polat'in pislikleri ortaya cikar.

Beyler corba olmus hersey biz unutalım seneyi

"Gercekci olalim, secimin yapilmamasi, bu halde birakmak, Galatasaray`a ihanettir"

polati hala mali olarak ibra etmeyip dava acilabilirmis :) resmen tehdit etti avukat

hee birde o dava etsinn, ortalık panayır yerine dönsün iyimiii??? ben anlamıyorumm camia içersinde bulanan ismi saygın kişiler niyee ortada yoklar. kulubu bu durumda hala izliyorlarr.. çıksın bir programa açıkca desin mahkemeye neden başvruduğunu,, böyleee apaa altından sopa göstermekkk neyee yararr??? medyaya iki konuşup ortaya laf atmalarına yol açan bir başkanımız varmış baksanızaa....

Harika. Genel Kurul'un tekrarlanmasina gerek bile yok o halde, ben olsam simdi aninda dava acardim. Umarim acilir da Polat'in pislikleri ortaya cikar.

bu polata acik bir ihtardir:) avukat usulsüzlük yapmis gibi olmasin diye görmezlikten geldik dedi.bence bu gercek polat ve yandaslari dünyanin parasini götürdü.hele reklamci sardan ve sezgin

Mali olarak polata dava açarlarsa iş uzadıkca uzar..Yeni başkan belli olsun ne yaparlarsa yapsınlar:)

Geri
Üst Alt