Hukukçular Son Noktayı Koydu "Seçim Olacak"

Cevap: Galatasaraylı Hukuk Profesörleri: "Seçim Olacak"

Bugün yönetim kurulu toplantisi olmayacakmiydi?

Tamam Devrim. Herkes kendi çapı kadar ileri adım atabilir ama malesef bazılarının ki adım atacak kadar bile yok. Uzadıkça renk değişecek

IQ'nun sıfırın altında olmayacağını bilemeyecek kadar vahimsin.

Ne acıdır ki G.Saray Kulübü Başkanı kendi başkanı olduğu camia ile tek başına çarpışıyor!! Makamına açılan davayı ve mahkemeyi destekliyor, hatta ona güveniyor!!! Yazıklar olsun...

Malesef

Ne acıdır ki G.Saray Kulübü Başkanı kendi başkanı olduğu camia ile tek başına çarpışıyor!! Makamına açılan davayı ve mahkemeyi destekliyor, hatta ona güveniyor!!! Yazıklar olsun...

Moderatör arkadaşlar.. bazı mesajlara müdahele etmeniz gerekmekte.. çok sinir bozucu mesajlar var.. futbol forumunda milletin ailesinin konuşulmasının herhangi bir açıklaması yoktur... !

Polat'tan olay sözler

Bugün mali kongreyle ilgili avcıya ifade veren G.Saray Başkanı Adnan Polat, Jerfi Fıratlı'nın cenaze töreninde çok tartışılacak sözler söyledi. Cenazede Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ile sohbet eden Polat, 'Seçim ne olacak?' sorusuna "Seçim olmayacak ki zaten, yargı seçim yapamazsınız diyor" dedi.

Görüntüler birazdan Ligtv.com.tr'de olacak...

(LİGTV)

Yalanina s Polat.

Bir başkan kendi Divan Kurulu' nu usulsuzlük yaptığı yönünde savcılığa şikayet edermi, bu nasıl bir şey aman Allahım!! Herşey tersine döndü, Adnan Polat resmen G.Saray' la dalga geçiyor!!

ayqu

böyle şerefsizlik dünyada hiçbir spor klübünde görülmemiştir

hukuk profesorlerinden daha iyi bilecek degil ya polat.

3 mayista karar cikacak ve buyuk ihtimalle mehmet helvaci secime katilamayacak.

Ya zaten tüzük gereği olmaması lazım ama neler dönüyor akıl-mantık almıyor

hukuk profesorlerinden daha iyi bilecek degil ya polat.

3 mayista karar cikacak ve buyuk ihtimalle mehmet helvaci secime katilamayacak.

Hukuk Profesörlerinin ve Divan kurulunun tüm ileri gelenlerinin "seçime engel yok" yönündeki açıklamalarına karşılık hala bildiğini okuyor!! Bu çok ciddi bir soru işareti?? Bu direnişin bir sebebi olmalı, nedir bu vazgeçilemeyen??

Hukuk Profesörlerinin ve Divan kurulunun tüm ileri gelenlerinin "seçime engel yok" yönündeki açıklamalarına karşılık hala bildiğini okuyor!! Bu ciddi bir soru işareti???

Beni kimse deviremez,ben istersem secim olur havasini yaratmak istiyor,secim kararini kendisi aldi,kararindan dönerse dönmelerden beter olsun.

Tek hedefi bence aysalı adaylıktan çekmek seçim olmayacak ayağına

Ya zaten tüzük gereği olmaması lazım ama neler dönüyor akıl-mantık almıyor

polat istiyor ki dava uzasin,eger dava uzarsan baskanlik yapmaya devam eder.

davanin uzamasi icin de polat boyle sacma sapan aciklamalar yapiyor,hapis yatarim felan.

hukuk profesorleri secim kararini yonetim aldi mali kongreyle bi ilgisi yok diyor ama yonetim ibra edilmedik ondan dolayi gerekeni yaptik diyor,eger tuzuk geregi secime gitme karari alindiysa buyuk ihtimalle secim olmaz,adnan polat ta bunun pesinde zaten.

arda atletico madrid'e transfer oldu da bizim mi haberimiz yok?

Geri
Üst Alt