Hukukçular Son Noktayı Koydu "Seçim Olacak"

Cevap: Noktayı Hukukçular koydu

Kusura bakmayin ama bu Polat cahil olabilir mi ?? :SS:

Lig Tv bile Adnan Polat'tan bıkmıs durumda ki artik lehinde haberler yapmiyorlar

Divan´in resmi sitede yayinladigi bu aciklamayi Polat hemen kaldirmis. Böyle bir hainlik olabilir mi ya?

Cok ciddiyim.

Depresyona girmis olabilir, bu sürecte piskolojik sorunlari olusmus olabilir. Bir doktora görünse iyi olur.

Bu kadar süre sacma biseyin pesinden kosmasi bana cahillik gibi geliyor. Anlamadim ben bu isi. :SS:

Cahil değil kesinlikle bişeyler döndürmüş başkanken ve ortaya çıkmasından korkuyor ! Ben artık adnan polat'ın kesin çıkarları olduğunu düşünüyorum

Oda olabilir. Yakinda kokusu cikar.

Arkadaslar vardi bu aciklamayi resmi siteden kopyalayan. Kaynak olarak galatasaray.org yaziyordu. Gireyim bakayim dedim, kaldirmislar resmi siteden. Mahkeme kararina itiraz eden avukati fircaliyor, itirazi geri cektiriyor. Divan´in yaptigi aciklamalari sansürlüyor. Ama bu yapilanlari hakim de mutlaka fark edecektir. Ona göre karar verecegini düsünüyorum. Baskanin kulüp aleyhine isler yapmasi nerde görülmüs?

Beyoğlu 2. Asliye Hukuk mahkemesinin kongre için aldığı tedbir kararının 14 Mayıs'ta yapılacak seçimi engellemeyeceği bildirildi.

27 Mart'taki mali kongreyle ilgili olarak ihtiyati tedbir kararı alan Beyoğlu 2. Asliye Hukuk Mahkemesi'nden kulübe gönderilen mektubu camiada heyecanlı dakikaların yaşanmasına neden oldu.

Ancak Başkan Adnan Polat 'mali ya da idari olarak aklanamayan yönetimler 30 gün içinde seçime gitmek zorundadır' diyen tüzüğün 87. maddesinin 22. fıkrasına göre değil, seçimle ilgili olağanüstü toplantı ve gündemi belirleyen 28. maddenin 1. fıkrasına göre seçim kararı aldığı için 14 Mayıs'taki olağanüstü kongrenin önünde engel bulunmadığı ifade edildi.Lig TV

Zira, 07-14 Mayıs 2011 günlü olağanüstü genel kurul toplantısı kararının, genel kurulun 27.03.2011 tarihli kararına dayanılarak değil, Yönetim Kurulunun Tüzüğün 25’nci maddesi 3’ncü bendine istinaden alındığı tespit edildi.

İş bu TUTANAK, 14 Nisan 2011 günü birlikte tanzim ve imza edildi.

Divan Başkanlığı'ndan Duyuru - 18.04.2011 13:12 (KULÜP HABERLERİ) / Galatasaray.org

Ancak mevcut şartlarda devam etmek Galatasaray’a zarar vereceğinden, Yönetim Kurulu kararı ile 7 Mayıs 2011 günü, çoğunluk sağlanamayacağı için de 14 Mayıs 2011 günü kulübümüzün Seçim Genel Kurulu’nu yapma kararı aldık

Başkan Adnan Polat Basın Toplantısı Düzenledi - 06.04.2011 14:17 (KULÜP HABERLERİ) / Galatasaray.org

Işın Çelebi:Kendi irademizle seçim kararı aldık demişdi (Telegolde)

Bu kadarı da olmaz, yuh be. En başından beri söylüyorum büyük BLÖF yapıyor. Yerse pazarı

Arkadaslar vardi bu aciklamayi resmi siteden kopyalayan. Kaynak olarak galatasaray.org yaziyordu. Gireyim bakayim dedim, kaldirmislar resmi siteden. Mahkeme kararina itiraz eden avukati fircaliyor, itirazi geri cektiriyor. Divan´in yaptigi aciklamalari sansürlüyor. Ama bu yapilanlari hakim de mutlaka fark edecektir. Ona göre karar verecegini düsünüyorum. Baskanin kulüp aleyhine isler yapmasi nerde görülmüs?

Cevap: Hukukçular Son Noktayı Koydu "Seçim Olacak"

Adnan polat biz kendi irademizle seçim kararı almadık derse o zaman adama demezlermi sen resmi kayıtlı belgelerle kendi irademizle seçim kararı aldık diye :)

Benim verdiğim linke girince,Divanın bildirisi açılıyor..

Adnan Polat genel kurul kararı ile aldık diyemez..Gazete ilanlarında bile yönetiim kararı ile alındığı yazıyor..

iyidi niye dün TRT programinda herkes 3 mayis de kesinlesedek dedi?

Tepki göstermek için taraftar olarak neyi bekliyoruz bilmiyorum... Yürüyüş olur başka birşey olur ama artık sesimi duyurmalıyız... Herşey bittikten sonra tepki yapsak neye yarar. Galatasarayın bütün taraftar Grupları bir araya gelerek ayırt etmeksizin bu duruma karşı koymalıyız. Kenetlenmeliyiz... Ama herkez o kadar rahatki olası bir seçim olmama durumunda geleceğimiz adına neler olur herkez tahmin ediyor herhalde...

Geri
Üst Alt