Hükümetten Fenerbahçe'yi Şikeden Koruma Yöntemleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haber doğru olsa bile şike ile şampiyon olup, kazandıkları haksız paralara saysınlar.

Bu ülkede vergisini ödeyen enayi durumuna düşüyor her 2 yilda bir af geliyor mesele mevcut konunun yalan olması değil vergi affi gercegi

Yalan habere bak, biz daha dun yalanladik bu borc haberini, 140 milyon tl i kim salliyor?

Baslik da manidar yani..

Kendi taraftarımız buna inanıyorsa adamların algı yönetimi hedefine ulaşıyor demektir.

haber yalanlandi tarafimizca.

gazete tirt bi gazete.

tr ulkesinde herhangi bir gazete almayin, okumayin.

madem yalan haber okucaksiniz komik olanlarini okuyun. zaytung falan var nette o daha iyi. ustelik kagit israfi 0

Bizim forumda antu gibi ergen işgaline uğramış sanırım. Konuşmalardan bunu anlıyorum.

Düzgün konuş birader sen kime kuş diyosun.

Kuşun önde gidenisin hemde. Konuyu açmadan önce ilk başta doğruluğunu araştır. Bu yaşa kadar öğrenememişsen o senin ayıbındır. Galatasaray resmi sitesinden haber ve rakamı yalanladı.

Zaten Galatasaray'ı azıcık takip etseydin bu yalanlamayı bilirdin. Yetkililerden en kısa zamanda banlanmanı talep ettim. Antu'ya git sen. Bu arada fenerin vergi borcu olmadığına inanmak için gerizekalı olmak gerekir. Medya'nın büyük bir yalanadır, fenerin vergi borcu olmadığı.

Kuşun önde gidenisin hemde. Konuyu açmadan önce ilk başta doğruluğunu araştır. Bu yaşa kadar öğrenememişsen o senin ayıbındır. Galatasaray resmi sitesinden haber ve rakam yalanladı.

Zaten Galatasaray'ı azıcık takip etseydin bu yalanlamayı bilirdin. Yetkililerden en kısa zamanda banlanmanı talep ettim. Antu'ya git sen.

Mal mısın birader. Haberim var bu yalanlamadan. Önceki mesajlarımda medyanın bu olayı nasıl yansıttığını anlatmaya çalıştım. Silinsin konu. Bu forumda tartışmanın bile seviyesi yok.

Uzun bir zaman önce "Devlet açıktan veya aleni olarak Fenere maddi destek verecek." şeklinde bir iddiam vardı.

3 Temmuz sürecinde Fenerin (sözde) maddi zararlarını bir şekilde devlet eliyle tazmin edecekler diye düşünüyordum.

Hatta birkaç yıl önce bu basında da dile gelmişti. İşte bu haberlerle bunun önü açılmaya çalışılıyor.

Hatta ben bu yardımın yapıldığını da düşünüyorum.

Ve bunun zaten sponsorlar tarafından fazlasıyla yapıldığını tahmin etmiyorum! Biliyorum.

Örnek : Ülker... Adidas...

Adidas Türkiye Gn.Md Ertuğrul Akbulut fanatik Fenerlidir. Ülker'i zaten herkes biliyor.

Bütün bunlar Fenere yasal yollardan para aktarmanın farklı yolları..

Tabi bilmediklerimi yazamıyorum. Bildiklerim ve tahmin ettiklerim buzdağının sadece görünen yüzü...

Sportif başarı yok. ŞL yok. Gayrimenkul yok. Futbolcuya verilen milyonlarca dolar/euro var.

Hiç basında gördünüz mü? " Bu değirmenin suyu nerden geliyor ? " diye...

Ama Galatasaray Sneijder'ı, Drogba'yı alınca ; " Uvvv. Galatasaray bu parayı nerden buldu?" manşetli haberler...

VERGİ KONUSUNDAKİ HABERLER ASILSIZDIR!

Yazılı ve görsel basında Şirketimiz veya Kulübümüze ait olduğu ifade edilen 140 milyon TL vergi borcuna ilişkin haberler asılsızdır ve kasıtlı olduğu bellidir.

Şirketimizin ve Kulübümüzün, vadesi gelmiş, muaccel ve ödenmemiş herhangi bir vergi yükümlülüğü bulunmadığı gibi, içeriği ve kapsamı dahi henüz bilinmeyen bir kanun tasarısıyla Kulübümüzün ilişkilendirilmeye çalışılmasının itibarımızı zedelemeyi hedeflediği son derece aşikârdır. Kulübümüzün vergi konusundaki durumu diğer büyük kulüplerin olduğundan da farklı değildir.

Söz konusu kasıtlı ve mesnetsiz haberlere itibar edilmemesi gerektiğini önemle rica ederiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt