Haber Hurma, Devre Arasında Chobani Stadyumu'ndan Ayrıldı: "Benim protestom Fenerbahçe'ye değil"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Fenerbahçe maçını Kadıköy'de izleyen Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma, devre arasında stadyumu terk etti.

"Böyle hakem mi olur, böyle maç mı yönetilir? Fenerbahçeli futbolcular, hakemi baskı altına alın diye sürekli taraftarlarını uyardı. Hakem de baskı altında kaldı. Penaltı olup olmadığını bana sormayın, tüm Türkiye gördü. Sadece o pozisyon değil rakip aleyhine de kartlarını kullanmadı."

"Böyle bir lig oynanıyor. Oynasınlar bu ligi kendi aralarında. Ne olacak? Stadyumlarda seyirci kalmadı. Futbol ekonomisi yerle bir oldu. Aradaki uçurum 10 misliydi, şimdi 100 misli oldu. Bir kulübün bütçesi 5 milyon Euro, bir başkasının 500 milyon Euro... Çıksın oynasınlar. Yapacak bir şey yok. 40 sene geçti, değişen bir şey yok. Toplum bunu istiyor. Toplumun da değişim isteği, adalet isteği yok. Çünkü bunu toplum, medya, YouTube kanalları, program yapanlar istemiyor"

“Söylenecek bir şey yok. Bizim söylemlerimizin kıymet-i harbiyesi yok. Büyük takımlarımız neyi istiyorsa o oluyor. Hakemlerimiz de onu veriyor. Yapacak bir şey yok.”

"Benim protestom Fenerbahçe yönetimine değil, Fenerbahçe başkanına değil. Dikkat ettiyseniz maçla ilgili tek kelime söylemiyorum. Büyük takımlar böyledir."

(Ekol TV)

Noldu lan çıkıp Galatasaray'ı konuşsana utanmaz arlanmaz herif.

demekki ali gidince hardiben destegi kesmiş

Kessin zaten
Adam milyonları gömdü yine yaranamadı
Saran hiç ağlamasın ilerde para diye, koça karşı aday olurken düşünecekti
İnşallah maaşlar ödenmez, sponsorluklar yenilenmez, görelim bakalım saranın da çapını

Süleyman Hurma: “Söylenecek bir şey yok. Bizim söylemlerimizin kıymet-i harbiyesi yok. Büyük takımlarımız neyi istiyorsa o oluyor. Hakemlerimiz de onu veriyor. Yapacak bir şey yok.”

Süleyman Hurma: “Söylenecek bir şey yok. Bizim söylemlerimizin kıymet-i harbiyesi yok. Büyük takımlarımız neyi istiyorsa o oluyor. Hakemlerimiz de onu veriyor. Yapacak bir şey yok.”
Ya bu godoşlara fener her maç pandik attığında niye Galatasaray diye ağlıyorlar anlam veremiyorum. Her maç fener bunları pandikliyo adamlar maç sonu bizi katmadan açıklama yapamıyorlar. Allahın cezaları

Her fb maçı sonrası hakem kararlarından şikayet edenlerin işin içine bizi de sokuşturma çabalarına bir yöneticimiz cevap verse iyi olur artık.

Tekke'nin de 3 puanı elinden aldılar, maç sonu çıktı iki takımı ayırıyorlar ligde diye açıklama yaptı.

Yine işi 'çoğullaştırarak' konu ile alakasız olan başka bir takımı da işin içine katıyor.

Ne güzel iş.

Haram penaltıları Fb alsın, rakip başkanlar ise çıkıp, işin içine konu ile alakası olmayan kulüpleri de katsın.

Yazık bile değilsiniz.

Kendi kulübün kaç tane forma satıyor, seyirci ortalaman ne ki çıkıp ahkam kesiyorsun. Boş yapmış.

Sanki forma satışından ve bilet satışından elde ettiği gelirle çıktı süper lige.

bizden yönetici veya başkan tarafında bu sene hiç açıklama duymayabılırız

Ali Koç olsa mamalardı.
5 milyon euroluk başkanların konuşmaması daha doğruymuş.

Süleyman Hurma: Benim protestom Fenerbahçe yönetimine değil, Fenerbahçe başkanına değil. Dikkat ettiyseniz maçla ilgili tek kelime söylemiyorum. Büyük takımlar böyledir.

Çevir kazı yanmasın.

Geri
Üst Alt