Haber Hurma, Devre Arasında Chobani Stadyumu'ndan Ayrıldı: "Benim protestom Fenerbahçe'ye değil"

Ne kıvırıp duruyorsun yav
Bir şey söylüyorsun arkasinda dur bari
HURMA

Aynen kardeşim dünyanın bütün liglerinde bütün takımların bütçeleri eşit bi bizim ligde böyle. Söyleyelim seneye herkes kadrosunu karagümrük seviyesini baz alarak yapsın

Süleyman Hurma: "Türk futbolunda adalet arayışı yok. Çünkü bunu toplum, medya, YouTube kanalları, program yapanlar istemiyor."

Yarın; " Benim tepkim aslında Barış Alperin pozisyonunaydı yanlış anlaşıldıysam özür dilerim"

Şu bizim bütçemiz 1; GS, FB, BJK'nin 10 açıklamalarından da gına geldi ya. Tabii ki öyle olacak. Senin rakibin GS, FB, BJK mi? Nerden çıkardılarsa şu argümanı her yenilen anadolu takımı başkanı/TD'si müthiş bir tespit yapıyormuş gibi aynı lafı söylüyor. Her yıl şampiyonluk mücadelesi veriyorlardı da sanki, son 5 yılda bütçe farklarıyla engel olunmuş gibi garip garip açıklamalar... Alt/orta sıra PL takımları Liverpool 500 milyon euro harcadı, biz nasıl mücadele edeceğiz filan diyor mu, nasıl açıklamalar ya bunlar.
Üstelik de konuyla hiç alakamız olmamasına rağmen yine işin içine katılmışız. Başımızda haklarımızı savunan bir yönetim olsa böyle konuşamazlar da, neyse. Seneye 2. ligde olacak bir takım için çok bir şey yazmaya gerek yok.

Bunların zaten süper lige çıkarılmaları baştan zarar
Aklayıcı yancı taraftarı camiası olmayan istanbul takımlarını diyorum
Başak da dahil bunlar yerine anadolu şehirlerinin takımları olması lazım
Gerçi onlardan da yancı çok ya şimdi koç gidince yancılıkları biraz azalır belki

Nasilsa fener bizim rakibimiz değil. Bu halde bu hurma gibi tiplerin hakkinin yenmesi benim hoşuma gidiyor. Bütçeymiş bayernle heidenheimin bütçesi ayni mi ne salakça çikarimlar bunlar. Fener maçında haksizliğa uğrayıp bizi de işin için katmasi zaten ayri bir vaka beter olun

Koç nerede şuna üç beş kemik atsın da sustursun.

Eski yedigi hurmalar simdi bir tarafini böyle tirmaliyor iste.

Geri
Üst Alt