Hüseyin Yücel: "Beşiktaş'ın babalarına gideceğim, herkesten 2'şer milyon Euro isteyeceğim"

Eskiden menemen yiyorlardı şimdi de dilenci oldular.

BB borçlanmasının güzel tarafı TL olması, sen buradan çıkıcam diye dolar borçlanırsan borç bir anda katlanır

"10 milyon TL'yi söylerken biraz hiciv yaptım ama 10 değilse, 15 milyon TL'dir.

:asd: :asd:

80-100 milyon dolar arasında bunların BB borcu demek ki. O da güzel hikayeymiş bu arada bu Arat'ın yolundan devam ediyor gibi. İmmbobile ve Paulista için imza parası yok diyordu bu gün var demeye başlamış. Rafa'nın 10 milyon imza parasını mı hibe etti acaba yoksa onu da 3 yıla böldürdükleri için mevcut ödediği 3 milyon civarını mı hibe etti?
polonya cumhurbaşkanına teşekkür eden bu değil mi işte aratın başını yediler bu kel ondan daha kolpa

Gel bakalım.

1734451934063.webp

Geri mi ödeyecekmiş ahahaha

Eeee simdiki borclari niye geri ödemiyorsun?

Olm satın su kulubu artik katarlara.
Katar Kartall

dilenci jk koç yetmedi mi

2 ay önce ağzını yayaya aklınca laf sokuyordun. Kartal işareti yapıyordun. Ne oldu bu ödemelerin olacağını biliyormuydun. Ne yani şimdi lider olsan havadan 50 milyon avro mu yağacaktı.

Cami önlerine standa açmayı unutma.

Ulan şöyle denyoca bir vaat mi olur.
Bu arada bana gelmesin ben vermem.

3 tane oyuncuyu doğru şekilde parlatıp bu süreçte borç ödeyip 2 sene gençlerle devam edeceğiz. Scout hamlesi yapacağız dese 2 seneye daha fazla kazanır.

Olm Boey 1 milyona geldi 35e gitti yapacağınız tek şey şu profilde Max 19 yaşında 4-5 fransız indirmek.
10 verirsin 60 kazandırır bu süreçte enerjisiyle şampiyonluk bile yapabilir oyuncular.

Bu beyinle bunlar sportif aş satılmalı diye seneye ocak gibi başlarlar.

Geri
Üst Alt