Hüseyin Yücel: "Biz çıkıp ağlamıyoruz. Fikstürden şikayetçi olan varsa Avrupa'ya katılmasınlar"

Clde sıfır çekip köyferans grubunu da sonucu bitiren Ajax mağdurları katılmasa daha iyi olur zaten kadroları dar. Yalnız Okan bunlara asist yaptığı için çok da bir şey diyemiyoruz

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Antep macini saymayanlar var galiba

Fikstür konusunda hoca hakli

14 eylül rize ile oynadik

Daha sonra erteleme macini araya koydular anteple 17 eylül oynadik

21 eylül fener maci

25 eylül paok maci

28 eylül kasimpasa maci

15 günde 5 mac yaptik

Bizden baska böyle yogun bir fikstür de oynayan bir takim olmadi yani erteleme macinin tarihi yanlis yere denk geldi

Bu hafta sonu bjk ve bizim macimiz pazar günü ayni saatte oynanacak

Madem bu ayarlanabiliyordu bizim kasimpasa maci neden pazar’a alinmadi da bjk ve fb dün ayni saatte oynamadilar

Süper ligde Tayfurlar, Beşiktaş'ta şerefsizlikler bitmez.
Ülke puanının içine etmeye devam edin

bu arada bende aynı düşünüyorum. 3 günde değil 2 günde 1 maç oynansa hazırlayacaksın sen o oyuncuları maça. rakiplerin yedeklerimizin 3 de 1 i değerinde değil. okan puan kaybedince kendini de kaybediyor. saçma sapan açıklamaları var her puan kaybı olan maç sonrası.

eyup macinda tayfur un yaptigini,taylan veya e.kilinc yapsa ortaligi birbirine katardı düzenbaz serefsizler

oyunu kuralina göre icra edemiyoruz malesef

Adam lafı sokmus. Gayet'te haklı. Sen 3-0'dan maçı ver sonra fikstür fiye isyan et.

Alacaktın maçı kimseye malzeme vermeyecektin.

Bu lavugun gözlerinin arasında neden 1 cm var?

güzel... derbi öncesi bu hareketleri seviyorum. İnşallah daha da laf sokmaya çalışırlar. Bizim takım gerginlikten besleniyor gereken cevabı sahada veriyor. Yoksa salıyor

Rafa silvanin o uranusle sakatlanmama ihtimali 0.heleki kasim ayında.ama siz asil rashica ve gedsonu kaybederseniz avuclayacaksiniz biseyleri

İyi de adam Bjk daha başarılı dememiş ki,zaten Ajax maçında kötüydük hak ettik yenildik demiş.Konunun,Bjk'nin yenilmesiyle bir alakası yok ki.Okan boş yaptı maçtan sonra,adam haklı bence de
Başarısız ise "Ağlayan Avrupa'ya gitmesin" gibi gündem olacak açıklama yapmasın y.dışı maçları çok umurlarında gibi. 36 takım içinden ilk haftayı sonuncu tamamlamış takım konuşmasın diyelim biz de o zaman.

Okan boş yaptı diye Jklilerin Gs hocasına laf sokup kendilerini tatmin etmelerine hak verecek değilim. Muhatap bunlar mı ki açıklama yapıyor hadsizce bu konuda.

Fikstürde aynı süre içinde 1 maç fazla oynamışız ayrıca, öyle veya böyle bunlara nazaran daha sıkışık olduğu aşikar.

siz doğuştan ağlaksınız dünyanın en küçük kulübü bunlara olan nefretim çoğu zaman fbyi geçiyor

B JK eksik maçını kazanırsa FB ile aynı puanda. Acınacak durumda değiller yani.

Ya demeyim demeyim diyorum ama Okan cidden boş konuşuyor, özellikle puan kaybettiği maçlardan sonra. Şunların ağzına laf veriyor
Alakalı alakasız her şeye suç buluyor. Kesinlikle daha az konuşması lazım bu konularda.

Şu açıklamayı yapanlar, rafa silvaya faul yapıldığında kırmızı kartın ötesinde ceza isteyen tipler. Frankfurt'tan bi 5 yiyinde bakalım konuşmaya devam ediyormusunuz kargasporlular

Geri
Üst Alt