hüseyin yücel

Yıllık olduğunu düşünmüyorum. 3-5 yıllık toplam paradır herhalde yine de iyi para. Burada tek soru sorardım kendisine 2. başkanken bu sponsorları neden ayarlamadı da kendisinin verdiği paraya mecbur bıraktı Bjk'yi acaba? Bu soru soruldu mu acaba kendisine?

yalan reis yav kim verir bu durumda bunlara bu parayı sıkıyor seçimi kazanmak için

Yıllık olduğunu düşünmüyorum. 3-5 yıllık toplam paradır herhalde yine de iyi para. Burada tek soru sorardım kendisine 2. başkanken bu sponsorları neden ayarlamadı da kendisinin verdiği paraya mecbur bıraktı Bjk'yi acaba? Bu soru soruldu mu acaba kendisine?

Kolpadır ali koç gibi kendi şirketlerini reklam olarak gösterir yüksek ihtimal.

Hasan Arat yönetiminden oldugu icin bunun pek bir sansi yok gibi. Bosuna ugrasiyor. Adali kazanir.

yalan reis yav kim verir bu durumda bunlara bu parayı sıkıyor seçimi kazanmak için
Hali hazırda başkan Cumartesi imzalayacağız diyor tamamen doğru olma ihtimali yoktur bir kere uzun sürelidir ve yıllık bedeli değil toplam bedeli söylüyordur. Bir de forma anlaşması varsa içinde orada satılan formadan alacak payı da içine koyarak söylüyordur. O zaman çokta bir şey sayılmaz aslında.

Bu kadar atıp tutan adamın başarılı olma şansı %1 bile değil, Hasan Arat başkan olmadan önce gelirken ne kolpalar sıkıyordu bu daha fazlası...

30 m euro verdikleri adamı scout ekibi kazandırmış bu adamın başarılı olma ihtimali %1 demiştim özür diliyorum %0.001 bile değil. :asd:

Hüseyin Yücel: "Rafa transferini Beşiktaş'a kazandıran Scout ekibi tarafından, izleniyor ve tespit ediliyor oyuncular. Sonra hocayla da paylaşıyoruz. Böyle bir ekibim var. Özellikle kulübün içerisine sokmuyorum maaş vermek gerekir o zaman."

Musrati'yi zorunlu satın alma ile kiraladık dedi. Bonuslarla 10 milyon imiş yüksek ihtimal garanti 6 zor bonus 4 gibi. Sonra alacak kulüp ligde son sıralardaki kulüplerden biri ve satın alma kümede kalırsa geçerli olacak diyerek kendi ile çelişti. 85 milyon dolar dediği 3 yılda toplam 85 imiş bunun 30'u kendi şirketiymiş herhalde hali hazırda verdiği paraya istinaden diyor sanırım yani Rafa'ya verdiği imza parasını sponsorluk diyecek falan. Kalanı da 1-2 şirket dışında kendi yönetimindeki kişilermiş. Elmas'tan iyi olur zengin olduğu için ama ne kadar iyi olur şüpheli.

Bu adam hiç bir şey bilmiyor herhalde. Oraya bizim stadı yapmak istediğimizi izin verilmediğini GS'nin oradan para almadığını stad yapılarak bir nevi biraz zorlayarak çıkartıldığını. Orayı tamamen devletin yaptığı ve tüm gelirinin devletin olduğunu bilmiyor yada büyük kolpada.

Nasıl benzerini yapıyo ufacık yer orası ayrıca Sporiuma kiralamışlar 2031e dek
İzin almasına alır da milleti keklemeğe gerek yok diye düşünüorum baş parmak tipli herif

bu adam kel...

bu adam sakal bırakmıyor...

ama bu adamın favorisi var....

niye ?

H%C3%BCseyin_Y%C3%BCcel.png

Geri
Üst Alt