- 16 Haziran 2010
- 190.933
- 133.710
- 6.478
İbrahim Hatipoğlu: "Ben Ekol TV'ye açıklama yapmadım. Muhabir beni aradı, 'konuşmak ister misiniz' dedi. Ben de 'konuşmak istemiyorum bitmiş bir transfer, sahada yarın görüp değerlendireceğiz' dedim. Sosyal medyada sanki 'Cuesta'yı sahada görürsünüz' gibi birtakım algılamalar olmuş. 'Bu saatten sonra oyuncu bizim oyuncumuz, performansını sahada görüp hep birlikte değerlendireceğiz' dedim. Altını çizerek söylüyorum."
- Cuesta için kısa boylu diyorlar?
İbrahim Hatipoğlu: "Biz basketbol takımı kurmuyoruz."
İbrahim Hatipoğlu: "Galatasaray'ın eleştiri kültürüne saygı duymak lazım. Bizim kulübümüzde eleştiri her zaman vardır. Dinleyip doğruları yapmak üzere bunları kullanmak önemli. Yapılan eleştirilere saygıyla yaklaşıyoruz."
- Frankowski transferinde son durum nedir?
İbrahim Hatipoğlu: "Ben size bitmemiş transfer hakkında açıklama yapmam doğru olmaz. SPK'ya bağlıyız. Bitmemiş transferler üzerinden yorum yapmam doğru olmaz."
- Eren Elmalı ile ilgileniyor musunuz?
İbrahim Hatipoğlu: "Bu konulara girmem doğru olmaz."
- Yusuf Özdemir ile ilgilendiniz mi?
İbrahim Hatipoğlu: "Hayır."
- “Kevin de Bruyne ile hiç görüştünüz mü?”
İbrahim Hatipoğlu: "Kevin De Bruyne hiç gündemimize gelmedi."
- Galatasaray son güne kadar mutlaka sağ kanat bek alacak mı?
İbrahim Hatipoğlu: "Mutlaka alacak demek doğru olmaz. Biz zaten transfer başlarken 2 ya da 3 oyuncu alacağımızı söylemiştik. Aramızdan ayrılanlar oldu biz 4 transferimizi gerçekleştirdik."
- Yunus'un sözleşmesi ne durumda?
İbrahim Hatipoğlu: "Yunus bizim evladımız. Bizim aramızda asla parayla alakalı problemler olmaz. Bizim oyuncumuz. Evet tabii ki anlaşacağız. Bunun aksi düşünülebilir mi?
- Mauro Icardi derbide tribünde olacak mı?
İbrahim Hatipoğlu: "Böyle bir ihtimal var. Tedaviyle ilgili süreç hakkında karar verilecek."
-Abdullah Kavukcu ile aranızda sorun var mı?
İbrahim Hatipoğlu: "Bizim ne yapmamız lazım bilmiyorum. Birlikte maç izliyoruz, birlikte seyahat ediyoruz. Israrla bu algı üzerinden gidiliyor. Bir insan olmayan bir şeyi nasıl ispat edebilir bilmiyorum."
Jose Mourinho'nun sürekli Galatasaray'ı dünyaya göstermesiyle ilgili ne diyeceksiniz?
İbrahim Hatipoğlu: "Galatasaray'ı dünyaya gösteriyorsa Galatasaray'ın büyüklüğündendir."
- Derbi hangi tarihte oynanacak ve Fenerbahçe yönetimini bekliyor musunuz?"
İbrahim Hatipoğlu: "Derbinin ne zaman oynanacağını ben de merakla bekliyorum. O hafta iki takım da perşembe günü maç oynayacak. Tarihi şudur diyemem."
İbrahim Hatipoğlu: "Perşembe - pazar maçlar oynandı. Pazartesi de oynandı. Fenerbahçe yönetimini de bekliyoruz. Takımı gelen bir yönetim, takımını yalnız bırakır mı? Biz de futbolun gerektirdiği ev sahipliğini göstereceğiz. Protokol tribünde yer alıyorlar ve bizim kontrolümüzde değil. Onlar kendilerine ayrılan yerlerde maçı izleyeceklerdir muhtemelen."
[Beyaz TV]