GSC Haber İ. Hatipoğlu: "Cuesta için boyu kısa diyenlere sözüm; Biz basketbol takımı kurmuyoruz"

Başımıza bela ettiler. Her söylediği cümlenin sonuna (gülerek) koyarsanız daha fazla sinirlenebilirsiniz bu arada.

Açıklamaları okudum..

Bu adam, kötü bir A. Albayrak replikası.. Aynı sığ bakış, aynı avamlık, aynı iş bilmezlik.

1000 yıllık kültürün simgesi bir kulübün geldiği nokta, bir çiğ köfteci..

Basketbol takımı kurmuyormuş.. Bak hele.

Lan hartel takımı boyunda takım ne zırvalıyorsun

Sana yönetim kurulunda olamazsın demedim adam olamazsın dedim..

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Siz kiiiim bir transferi bitirmek kim

hedef stoperlerin hiç birini alamadınız menajer önerisi cuestaya 8m domaldınız

Beceriksizsiniz. Bak öyle böyle değil çok beceriksiz ve başarısızsınız. Feci yani diyim size

Yav 3 saniye uğraştığın ismi ağızında tutamazsın gelip spk diye geveliyor, abv senide seni bu göreve getirenide

Puyolun boyu 1.78 di.

Hatta daha geri gidersem 60-70 real madrid efsanesi José Santamaría 1.75 boyundaydi ama tarih yazmisti.

Bunu geldiği gün söyleyecektiniz İbrahim bey.

Yaptığınız transferin arkasında durmak 5 gün sonra mı geldi aklınıza

En büyük sıçlu bunun gibileri yönetici yapan becerksiz ve hain olmalarına rağmen orada tutan ve görevlendiren dursun özbek denen adamdır.Ama bu durumda çok normal Onunda bunlardan farkı yok.
Bu arada daha önce bakmamıştım.. depremden dolayı tüm klüp başkanların ve şerefsiz hacıosmanın birlikte olduğu görüntüleri izledim tam bir rezillik..O hacıosman denen adamlıktan nasibini almamış yalama şerefsizin yatacak yeri yok.
Ama ne yazıkki bu dursununda şu klübün başında bir dakika bile durmaması lazım.

Mr Rogers Clown GIF

8 milyonu bu elemandan alin kasaya koyun. Onay verende bir kismi ödemeli.

cuestanın boyu sorun değil de güven tesis eden bi herif değil, inşallah hızlıdır onu da pek göremedik henüz. hızlıysa bi nebze idare eder yani.

Fb maçından sonra uplanmazsa iyi

Geri
Üst Alt