Ianis Hagi: "Bir gün Galatasaray'da oynamak istiyorum"

Mert Aslan

Ulubatlı Souness

1621890591049.png

Ianis Hagi, Rumen basınına "Bir gün Galatasaray'da oynamak istediğini söyledi.

FutbolArena Dış Haberler - Ianis Hagi, Rumen basınında GSP Romania'ya konuştu ve Galatasaray hayalini açıkladı.

"GALATASARAY'I SEVİYORUM VE BİR GÜN GALATASARAY'DA OYNAMAK İSTİYORUM"

Bir gün Galatasaray'da oynamak istiyorum. Galatasaray benim sevdiğim bir kulüp. Küçükken, Galatasaray ile büyüdüm ben. Geleceğin neler getireceğini bilmiyorum ama Galatasaray'a çok bağlıyım ben.

"SAHA İÇİ PERFORMANSIMI YÜKSELTMEYE ÇALIŞIYORUM"

Sahada iyi performans sergilediğim sürece her şeyin çözüleceğini ve güzel gelişeceğini düşünüyorum. Ben de her geçen sürede saha içi performansımı yükseltmek için çok çalışıyorum.

Avrupa’da kalır. Ümitlenmeye gerek yok.

iPhone 6S Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

peder hagi diye illa kreatif 10 no çıkarmaya çalıştılar bu çocuktan.

halbuki box-to-box için fiziği felan süper. bilekleri felan da iyiydi. bize gelip 8 numara oynamayı felan öğretsek baya fark yaratacak.

Gelsin sadece duran top olursa topun başına geçsin, geri kalan zamanlarda saha kenarına bir tabure çekip otursun yine razıyım. Ulan kafayı yedim hangi oyuncunun adı geçse önce bu adam duran top kullanabiliyor mu diye bakıyorum duran topları boş etmekten sıkıldım usandım. Normalde ceza sahası önünde duran top olduğunda Sneijder mi Selçuk mu kullansa gol olur diye düşünüyorduk şimdi duran top olunca sıçtık en az 2-3 dakika boşa gidecek diyorum

Bu şanlı forma altında görmeyi çok istediğim biri. Ama 30-32 de gelecekse hiç gelmesin. Çunki asla babası gibi etki bırakamaz. İnşallah Rangers
sonrası bizim formamizi terletir

Calhanoglu, Alaba ve Ianis'in hayallerini susleyen gs formasi altinda beraber oynayacaklari gunu iple çekiyorum.

Avrupada başarılı olamayıp takım bulamadığı zaman galatasaray a kendini itelemeye çalışır.Ama revaçta iken gelmez.Hiç gerek yok bence

Gelirse forması ne satış yapar ama :) elbet bir gün buluşacağız ama sen veteran olmaya yüz tutunca değil

Bizim gençler bizden kaçarken bu çocuğun bu yaşta bize gelmesini bekleyen varsa içtiği şeyleri azaltsın

Geri
Üst Alt