# İbrahim Akın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # İbrahim Akın

İbrahim akın yetenek olarak Buraktan falan daha iyidirde, BJK de iken takımı gol attıktan sonra kendisi atamadığı için heryere küfrettiğinden beri hiç sevmem. Tam bir bencildir. Takım oyununa gelmez. İBB de son dönemde nasıl disiplinlimiydi çok takip edemedim. Ama Pino ve İ.Akın gibi disiplinsiz adamlarla nasıl bir takım olunur merak ediyorum.

İbrahim akın yetenek olarak Buraktan falan daha iyidirde, BJK de iken takımı gol attıktan sonra kendisi atamadığı için heryere küfrettiğinden beri hiç sevmem. Tam bir bencildir. Takım oyununa gelmez. İBB de son dönemde nasıl disiplinlimiydi çok takip edemedim. Ama Pino ve İ.Akın gibi disiplinsiz adamlarla nasıl bir takım olunur merak ediyorum.

bende..

İbrahim Akın'ın gönlünde yatan takım

Galatasaray'ın transfer listesinde ön sıralarda yer alan İbrahim Akın, transferinin gerçekleşmesini istediğini söyledi.

ibrahim_akinin_gonlunde_yatan_takim.jpg

İbrahim, Radyospor'a yaptığı açıklamada, "Daha önce Beşiktaş'la da temaslar olmuştu; fakat kulüpler arasında anlaşma sağlanamadı. Şu anda Galatasaray'la temaslar sürüyor. Ben başkanımız Göksel Gümüşdağ'a irademi söyledim. Galatasaray'a gitmek istiyorum.

Başkanımız uygun bulursa bu transfer gerçekleşir.'' diyerek şunları söyledi:

''Teknik direktörümüz Abdullah Avcı ile kendimi buldum. Geçen sezon neredeyse tüm maçlarda oynadım. Süreklilik sağladığımı düşünüyorum ve büyük takımda oynamam gerektiğini düşünüyorum. Galatasaray'da Fatih hocanın olması benim için çok önemli. Fatih hocayla çalışmak benim bundan sonraki kariyerim açısından da çok önemli. Galatasaray'da başarılı olacağımı düşünüyorum."

Başarılı futbolcunun menajeri ise, "Belediyespor Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ'a irademizin ne yönde olduğunu söyledik. İbrahim Akın'ın transferinin Galatasaray'a gerçekleşmesini istiyoruz. Göksel bey, Fatih Terim'le bir görüşme yaptı. Sanırım bir iki gün içerisinde bu görüşmenin sonucu ortaya çıkacak. Umudumuz bu transferin gerçekleşmesi yönünde." diye konuştu.

Galatasaraya gitmek istiyorum da demis aciklayin artik su adami

adam besiktasli ama sirf fatih terimden dolayi bize gelmek istiyor.

grande terim demek istiyorum:D

Bence hayırlı olsun demenin zamanı gelmiş.:)

Besiktas'ta oynadı diye Besiktaslı mı oluyor? I.B.B'nin baskanı Galatasaray kongre üyesi. Kurnaz köylü aklıyla yürüyen Anadolu kulüpleri gibi fiyatta ucacagını zannetmiyorum.

İBB' de takım onun üzerine kurulduğu için bencilliği fazla göze çarpmadı denebilir. Ancak halen inanılmaz egoist ve dağınık.

I.Akın'dan second striker olarak, yani Arif gibi faydalanmalıyız. Kanatlarda falan tam randumanlı oynayamaz.

ibrahim akin turkiye de cok kolay calim atabilen futbolcularin basinda geliyor.

iyi bir alternatif olur,ilk 11 i zorlayabilir.

arkadaşlar transfer nöbetinde ne muhbaeti var banada söylermisizn?

giremiyorum da:D:D

Olcan da iyi futbolcuda bana kalırsa İbrahim Akın daha teknik çalım atamayacağı adam yok ama maç seçiyor.1 maç bu adam niye sürekli oynamıyor derken 1 maç hoca niye çıkarmıyorsun bu adamı diyebiliriz.Ama rekabet ortamı olduğu sürece rotasyonda hatta ilk 11 bile oynasa çok verimli olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt