# İbrahim Akın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # İbrahim Akın

Takasta Aydın, Serkan Kurtuluş ve Mustafa Sarp gibi isimler kullanılıp öyle alınmalı.. Hatta hepsini verebiliriz..

c4b042524148c4b04d20472e5341524159274920c4b05354c4b0594f52.gif

Basının genelinde yer alıyor bu açıklamalar;

'' Galatasaray'ın transfer listesinde ön sıralarda yer alan İbrahim Akın, transferinin gerçekleşmesini istediğini söyledi.

İbrahim, Radyospor'a yaptığı açıklamada, "Daha önce Beşiktaş'la da temaslar olmuştu; fakat kulüpler arasında anlaşma sağlanamadı. Şu anda Galatasaray'la temaslar sürüyor. Ben başkanımız Göksel Gümüşdağ'a irademi söyledim. Galatasaray'a gitmek istiyorum. Başkanımız uygun bulursa bu transfer gerçekleşir.'' diyerek şunları söyledi:

''Teknik direktörümüz Abdullah Avcı ile kendimi buldum. Geçen sezon neredeyse tüm maçlarda oynadım. Süreklilik sağladığımı düşünüyorum ve büyük takımda oynamam gerektiğini düşünüyorum. Galatasaray'da Fatih hocanın olması benim için çok önemli. Fatih hocayla çalışmak benim bundan sonraki kariyerim açısından da çok önemli. Galatasaray'da başarılı olacağımı düşünüyorum."

Başarılı futbolcunun menajeri ise, "Belediyespor Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ'a irademizin ne yönde olduğunu söyledik. İbrahim Akın'ın transferinin Galatasaray'a gerçekleşmesini istiyoruz. Göksel bey, Fatih Terim'le bir görüşme yaptı. Sanırım bir iki gün içerisinde bu görüşmenin sonucu ortaya çıkacak. Umudumuz bu transferin gerçekleşmesi yönünde." diye konuştu. ''

Bu açıklamalar yapılmışsa yani doğruysa eğer bu haftaiçi netleşecektir sanırım. Hayırlısı olsun...

Oyuncuyla alakalı bir sorun olduğunu sanmıyorum. Klüp ile anlaştığımız zaman açıklanacaktır.

Bu sene transfer sezonunu öyle sıkıca takip edemiyorum; izindeyim ama nedense geçen yıllara göre içim daha bir rahat. Hele ki Selçuk transferi yüreğime su döktü adeta. Yabancılardan Kim'in ve yerlilerden de İbrahim Akın'ın da Galatasaray'ımıza katılmasıyla birlikte bu senenin bir başka geçeceği inancı daha bir pekişiyor bende diyebilirim.

Hayırlısı olsun.

Serdar Özkandan daha fazla verimli olacaktır gelirse..

Ibrahim Fatih Terim'in gelistirebilecegi bir oyuncu eksikleri var ama katki saglar kesinlikle.

bence Fatih Terim İbrahimi sol kanat için düşünüyor ümit davala ergün pembe gibi burda mesele ibrahimin bunu isteyip istemediği

ben istediğini pek sanmıyorum

27 yaşında, geçen yıl İBB'nin kupada final oynamasında ve ligde başarısında büyük payı vardı, hücum anlamında iyi özellikleri olan bir futbolcu, çok para vermeyeceklerse gelsin ancak bonservisi için İBB kapıyı 4 milyon euro dan açacak diye birşey duydum, o paraya değmez.

Bu adamdaki sol ayak türkiye'de pek yok, hızlı ve şutları da etkili, gençliğindeki savrukluğu da artık yok, kendisini daha fazla futbola veriyor son dönemde, gelmesini isterim takıma hücum açısından iyi bir alternatif olur, katkı sağlar, takım derinliğini olumlu etkiler hem de bireysel olarak maç kazandırabilecek potansiyele sahip.

İbrahim Akın çok yetenekli bir oyuncuydu ama işte Türk.Bundan fazlası olmaz.Takıma katkı sağlar mı.Elbette sağlar.Kadro derinliği açısından yerinde bir transfer olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt