# İbrahim Akın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # İbrahim Akın

aydını verin gitsin bu adama dayanana kadar altyapıdan bir kişi çıkı şans verelim verelim gitsin şişkinlik bitsin kadrodaki (aydin serkan mustafa ayhan gökhan ) transferlerde takasda kullanılacak adam bunlar

cok güzel bir fikir. bu güzel fikrinden dolayi seni kutlamak istiyorum sevgili renkdasim! :005:

serkan + servet ----> bursa

gs <----------------- serdar aziz

Kardes dalga mı geçtin ciddi mi dedin tam emin olamadım ama benim fikrim yabancı ve tecrübeli bir stoperin yanına genç ve potansiyelli yerli bir stoperle güzel savunmamız olabilir diye düşünüyorum.. Tecrübe olarak Servet'in kalmasından yana değilim ben, bizdeki oyununa laf ettiğim yok yeterli derecede denilebilir fakat değerleri olan bir klup olarak Servet'in geçen seneki yaptığı (Rijkaard'a) saygısızlığın faturası gönderilerek ödetilmeli diye düşünüyorum herşey iyi oynamak değil bana kalırsa..

NOT: Dalga geçtiğini düşünerek açıklama yaptım, ciddiysen eğer eyvallah :)

Karsiliginda versinler Sarp'i. Taraftarlari da yok isliklanamaz, ne güzel iste.

Selçuk,Ceyhun büyük ihtimal ibo da gelir yerli kalitesi artıyor yavaştan

Sercan ve Serdar Aziz'e karşılık Servet (Serdar'ın yerine), Serkan (sağ bek eksikleri var) + bir miktar para versek (3-5 M €) ciddi ciddi düşünebilirler bence

hiçbir aklı başında t.d servet i verip serdar aziz i alıp üstüne de para vermez,bırak para vermeyi başa baş bile değişmez,serdar azizbizde oyna servet te bursa da olsaydı şu serveti alsak ta serdar aziz i verelim üstüne de ne istiyorlarsa verelim derdin emin ol

Valla bu sezon Aydın ve Serkan gibi genç oyuncular Fatih Terim in elinde gelişme gösterebilirler.Bu sebeple ben mustafayı versinler üstüne biraz para verelim olmadı gökhan ve hakan baltayıda verelim iboyu alalım derim.

Aydın ve Serkan'ı kaç tane teknik direktör denedi adam edemedi. Fatih hoca nasıl edecek?

abı baykuslardan adam mı alınır yapmayın adam paso at yarısı oynuo bızım ganyanda veresıye hesabı var bunu alınca napcaz ya mantıklı dusunun

İbrahim iyi oyuncudur. Kaliteyi yükseltir. İBB'de 104 maç 27 gol 25 assist. Hiç fena değil. Yaratıcı bir oyuncudur. Yaşı 27. Sakatlık problemi yok. Sağ veya sol açık oynayabilir. Gelirse faydalı olur.

abı bızde altılıyı tuturur bence bu adamlardan bısey olmas beyler alalım drogbayı olusu bıle yeter

hiçbir aklı başında t.d servet i verip serdar aziz i alıp üstüne de para vermez,bırak para vermeyi başa baş bile değişmez,serdar azizbizde oyna servet te bursa da olsaydı şu serveti alsak ta serdar aziz i verelim üstüne de ne istiyorlarsa verelim derdin emin ol

Eminimki demem öyle bişey çünkü sadece sahadaki performansa göre oyuncu beğenen biri değilim karakter de önemli bir kriter benim gözümde ;) Fikrine saygılıyım ama "kesin şöyle derdin, eminim bunu derdin" gibilerinden kahinlik yapmaya gerek yok.. Bana göre de aklı başında hoca Servet'in ilk fırsatta hocasını satabilcek birisi olduğunu bilir performansına bakmaksızın yollar takımdan.

Aydın+Para veya Aydın +mustafa+aykut paketiyle bir taşla 4 kuş vurmuş oluruz :asd:

Ben olsan Serkan Kurtuluş + Mehmet Batdal + 1m euro verirdim.

İbrahim Akın'da son rötüşlar

Galatasaray ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor arasındaki transfer görüşmeleri devam ediyor... İşte İbrahim Akın transferdeki son gelişmeler...

Transfer çalışmalarını son sürat devam eden Galatasaray, Selçuk İnan ve Ceyhun Gülselam'ın ardından İbrahim Akın'ın da transferini bu hafta içerisinde noktalamak istiyor.

Yetenekli oyuncuyu kadrosunda görmeyi çok isteyen teknik direktör Fatih Terim'in isteği doğrultusunda harekete geçen Abdürrahim Albayrak, İstanbul Büyükşehir Belediyespor Başkanı Göksel Gümüşdağ ile bir kez daha masaya oturdu. İbrahim Akın'ın transferi için Ünal Aysal'a 'transfer sözü' veren Gümüşdağ da yaptığı açıklamada İbrahim Akın için Galatasaray ile görüşmelerinin olduğunu doğruladı.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Kamil Dizar ise İbrahim Akın'ın transferi için görüşmelerin sürdüğünü ancak bu transferin gerçekleşmesinin kısa bir sürede olmayacağını ve teklifi değerlendirme aşamasında olduklarını belirtti.

İstanbul Büyükşehir Belediyespor İbrahim Akın için Galatasaray'dan 2 milyon avro ve Aydın Yılmaz'ı istediği gelen son haberler arasında yer alıyor. Galatasaray'ın Aydın Yılmaz yerine Serkan Kurtuluş'u takasta kullanmak istemesi transfer görüşmelerinin şu anda tıkamış durumda... Webaslan.com olarak gelişmeleri tüm detayları ile takip etmeye devam ediyoruz.

webaslan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt