# İbrahim Akın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # İbrahim Akın

Alternatif olarak takımda bulunmalı diyorum kendimce.Heleki takasta Aydın kullanılacaksa bu istek dahada fazlalaşıyor açıkcası.

Serkan Kurtuluş da gidebilir takasta.

Yapmayin beyler, Aydin Ibrahim'den kötü futbolcu degil. Aydin'i verip üstüne para vermek ne demek ? Son maçta sag kanattan nasil yardirdigini hatirlamiyor musunuz ? Tamam Ibrahim gelecekse gelsin ama Aydin'i vermek hata olur bence.

Yapmayin beyler, Aydin Ibrahim'den kötü futbolcu degil. Aydin'i verip üstüne para vermek ne demek ? Son maçta sag kanattan nasil yardirdigini hatirlamiyor musunuz ? Tamam Ibrahim gelecekse gelsin ama Aydin'i vermek hata olur bence.

Bu adamdaki problemde bu zaten. Her sezon sadece 1 maç iyi. Bu yüzden her sezonun sonunda artık bu sefer olur diye diye Aydın dan kurtulamadık maalesef.

Aydın, Serkan, Ayhan, Mustafa'yı verelim İbb'ye İbrahim gelmese de olur. :)

Valla bu sezon Aydın ve Serkan gibi genç oyuncular Fatih Terim in elinde gelişme gösterebilirler.Bu sebeple ben mustafayı versinler üstüne biraz para verelim olmadı gökhan ve hakan baltayıda verelim iboyu alalım derim.

Burak gibi bir öküzün bile büyük bir Hoca ile nasıl kendini geliştirdiğini görüdükten sonra İbrahim transferine çok sıcak bakıyorum.

Mourinho gelse bile onlardan bi cacık olmaz kusura bakmayın. Kimler geldi kimler geçti...

Aydın'ın sürekliliği yok bir maç çok iyi oynuyo dediğin gibi yardırıyo ama sonra 15 maç rezalet oynuyo maçta adını duymuyosun.. Ondan dolayı İbrahim Akın'la kıyaslamak yanlış olur bana kalırsa

aydının tek sorunu istikrarsızlık ve son pasları yapamıyor. 5 6 maç iyi oynarsa o özgüvenle son paslardaki eksikliğini giderir ve gs ye faydalı olabilir son maçlardaki performansı da iyiydi. sarp,serkan kurtuluş verilsin sağ beke iyi bir yabancı alınsın

Konya düştü beyler, Aydın'dan bir şey beklemeyin. İ.Akın yaşı ilerlese dahi riske değecek yetenekte bir adam.

6 senedir yerinde sayan bir isim.Artik gitmeli.

Sercan ve Serdar Aziz'e karşılık Servet (Serdar'ın yerine), Serkan (sağ bek eksikleri var) + bir miktar para versek (3-5 M €) ciddi ciddi düşünebilirler bence

cok güzel bir fikir. bu güzel fikrinden dolayi seni kutlamak istiyorum sevgili renkdasim! :005:

serkan + servet ----> bursa

gs <----------------- serdar aziz

aydin cok hizli ve oyuncu gecme kabiliyeti üst düzey olmasina ragmen beklenen patlamayi bir türlü yapamadi.

bu cocuga psikolojik destek verilse belki toparlanir. aslinda 1 sene daha katlanmak lazim psikolojik destekt verip.

6 sene dayanmisiz. bir sene daha dayaniriz artik :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt